Mustafa Bozdağ

Mustafa Bozdağ

Eskil Siyaseti Hareketleniyor…!

Eskil’de siyaset yavaş yavaş ısınmaya başladı. Daha Önce Aday Adaylıklarını Açıklayan İsmail Meral, Mimar Kazım Mutlu, Ömer Uzar gibi isimlerden sonra Aksaray Atatürk Ortaokul müdürü Recep Çelen aday yada aday aday adayı olacağı dillendirilmeye başladı.

Birde Bunlara geçen dönem aday adayı olan İbrahim Güdendede, Sadrettin İriş ve 3 başkan Niyazi Alçay, Şerafettin Meral ve Necati Belgemen’i de koydun mu? Siyaset kazanı tam anlamı ile kaynayacağa benziyor.

Eskilerin pek yeni bir proje ile halkın karşısına çıkacağını düşünmüyorum. Eskiler tabanına güvenerek aday adayı yada aday olacaklardır. Yenilerden Mimar Kazım mutlu ile şahsi bir tanışıklığım yok ne yapar ne yapacak şu ana kadar bir açıklaması olmadı. Kazım bey ile yorum yapmam en azından şimdilik doğru olmaz.

Ömer Uzar, sosyal medya üzerinden projelerini yayınladı. Zaman içerisinde Sayın Uzar’ın yapacağı hamlelere göre Eskil siyasetine bir katkı sağlamasını ümit ediyoruz. Kendisi genç dinamik çalışmayı seven bir abim Eskil için almış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum.

İsmail Meral ise,  Eskil ziyaretim esnasında kısa bir görüşmemiz oldu. Aday olduğunu tekrarladı. Edindiğim bilgi eskil ofisinde sürekli halk ile buluşuyor. Görüşme ve fikir alışverişi yapıyor. Yılların esnafı bu tecrübesini Eskil siyasetine aktarmak istiyor. Kendisine başarılar diliyorum.

En son edindiğim bilgiye göre Atatürk ortaokulu müdürü bir dönem belediye başkan adayı da olan Recep Çelen, Recep hoca gittiği her yerde isminden söz ettiren bir eğitimci,  10 parmağında 10 marifet deyimi recep hoca için biçilmiş bir kaftan diyebilirim.

Recep hoca iyi bir insan,

Recep hoca iyi bir çevreci,

Recep Hoca, iyi bir eğitimci,

Recep Hoca iyi Sinema oyuncusu,

Recep Hoca Eskil için iyi bir siyasetçi olabilir mi?

Onu da zaman gösterecek

 Mevcut Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ın Belediye Başkan aday adayı olur mu? Bilmem ama ismi muhtemel Milletvekili aday adayları arasında geçiyor. Kendisi ile görüşmemde siyasette her an her şey olabilir. Şu an için çok erken ilerleyen süreci bekleyip göreceğiz dedi. 

Sonuç olarak, adayın çok çıkmasında Eskil kazanır siyasette yeni alternatifler her zaman için katkı sağlar. Temennimiz Eskil’e yakışır bir yarış olur.

Tüm aday ve adaylarına şimdiden başarılar diliyorum.

Bu yazı toplam 2072 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum