Eskil’de ikamet edenlere Belediye’de geçici işçi olma imkanı

Eskil’de ikamet edenlere Belediye’de geçici işçi olma imkanı

Eskil Eşmekaya Belediyesi'ne kura ile geçici kanal ve ızgara işçisi 2 kişi alınacak.

Başvurmak isteyenlerin İŞKUR'a üye olması gerekmekte olduğu belirtilirken, şahısların en az ilköğretim mezunu, ikametgahının Eskil İlçesi sınırları içinde olması gerekiyor ve mesleğini kanal ve ızgara işçisi olarak seçmeli (herhangi bir belge gerekmiyor).

Müracaat için son tarih ise 02 Temmuz 2015

Kura çekimi ise: 06 Temmuz 2015 10.00'da Eşmekaya Belediyesi'nde

 İşkur Sayfasındaki konuya ilişkin açıklama şu şekilde

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE:

Adayların Adrese dayalı kimlik sitemindeki bilgileri dikkate alınır.

AKSARAY İli Eskil İlçesi sınırları içerisinde ikamet eden kişilerin başvuruları kabul edilecektir.

Talep şartlarına durumu uyan adayların, İlanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayınlandığı yerdeki İl /Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr. İNTERNET adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

 Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri işçi talebinde bulunan Kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Kamu kurum ve kuruluşları, Kurumun gönderdiği listeleri esas almak suretiyle talep sayısının üç katı oranında yazılı veya sözlü sınava katılacakları noter huzurunda kura çekimi yaparak belirler. Ayrıca, yazılı veya sözlü sınava katılmayacaklar da göz önünde bulundurularak ayrı bir kurayla talep sayısının üç katı oranında yedek bir liste oluşturulur. Yazılı veya sözlü sınava katılmayan olması halinde yedek listedeki sıra esas alınarak ilgili kamu kurum ve kuruluşunca sınava davet edilir Öncelikli hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebinde işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya Kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelikli hakkı ortadan kalkar.

1-KANAL VE İZGARA İŞÇİSİ MESLEĞİNDE İŞ GECİCİ OLUP 06.07.2015 TARİHİNDE SAAT: 10:00 NOTER HUZURUNDA KURA CEKİMİ YAPILACAKTIR.

KURA CEKİM YERİ: EŞMEKAYA BELEDİYESİ HİZMET BİNASI

Bu haber toplam 2501 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum