Eskil'de inşaatlarda neden önlem alınmıyor?

Eskil'de inşaatlarda neden önlem alınmıyor?

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte Eskil'de inşaat sezonu başladı. Halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde ve caddelerde inşa edilen binalarda, güvenlik önlemleri büyük önem arz ediyor.

Yapımı süren bazı inşaatlarda güvenlik tedbirlerinin yetersiz olduğu, bazılarında ise hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı göze çarpıyor. Gerek inşaat sahipleri, gerekse taşeron firmalar inşaatlarda gerekli güvenlik tedbirlerini almayarak hem çalışanlarının, hem de yoldan geçen vatandaşların hayatını riske atıyor. İnşaatlarda güvenlik önlemlerinin alınmamasına tepki gösteren vatandaşlar, ''Önlem alınması için illa bir kaza, bela olması mı gerekiyor. Umarız yetkililer buna fırsat vermeden bu inşaat alanlarında bir önlem alırlar. Yetkililer bu konuda duyarlı olmalılar.'' dediler. 

Bir Vatandaş da, "Dün bir alışveriş merkezindeyken bir anda bir gürültü oldu baktım ki karşıdaki inşaatta kalıp söküyorlarmış kalıp tahtalarının parçaları yola kadar geldi. Haydi bu esnada oradan okuldan gelmekte olan bir çocuk ya da çocukla birlikte bir yetişkin veya bir araba geçseydi, bir facianın yaşanması içten bile değildi, o zaman ne olacaktı? Biran önce inşaat sahibi ile birlikte Eskil Belediyesi bu tür durumlar için bir çare bulsun, değilse yarın çok geç olabilir." diye konuştu.

haberfark.net

Bu haber toplam 3261 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum