Eskil'de Öğretmen Evi'ne 3 Kişi Kadrolu Olarak Kurayla Alınacak

Eskil'de Öğretmen Evi'ne 3 Kişi Kadrolu Olarak Kurayla Alınacak

Eskil Öğretmen Evi Müdürlüğü’ne kura usulüyle kadrolu/geçici süreli yemek dağıtım elemanı (kepçeci) 3 personel alınacak.

Son başvuru tarihinin 08 Ekim 2018 Pazartesi günü olan müracaatta 18-65 yaş arası herkes başvuru yapabiliyor.

Şanslı 3 kişi; Güneşli, Başaran ve Ortakuyu'da okullarda görev yapacak.

Alımların kura usulüyle yapılacak olması ve her hangi bir şartın aranmamasından dolayı müracaat eden her vatandaşın işe girme hakkı mevcut olduğu iş imkanında işe girecek üç şanslı kişi 15 Ekim günü saat 11.00’deki kura çekiminde belli olacak.

Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların Aksaray İŞKUR İl Müdürlüğü’nden ya da Eskil Belediyesi’nde yer alan İŞKUR hizmet noktasından başvurunun yanı sıra internet üzerinden de başvuru yapılabilecekler.

bireysel başvuru için izlenecek yol:

Öncelikle www.iskur.gov.tr adresine girilecek vatandaş kayıtlı ise sonra iş arayan girişi tıklanıp TC Kimlik ve şifre ile giriş yapılacak (şifresini bilmeyenler şifremi unuttum diyerek şifre alabilirler) sayfaya girdikten sonra özgeçmiş düzenlemeden meslekler kısmına girilerek mesleklerine= yemek dağıtım elemanı (kepçeci) mesleğini ekledikten sonra açık iş ilanlarına tıklanarak kamu ilanlarından= yemek dağıtım elemanı (kepçeci) ilanına başvuru yapılacaktır.

Bu haber toplam 4696 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum