Eskil'de STK'lardan İsrail'e Tepki

Eskil'de STK'lardan İsrail'e Tepki

İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı katliamı protesto etmek ve şehit olanlar için bugün öğle namazı sonrası Eskil'de bulunan köy ve yaylalarda ki camilerde gıyabi cenaze namazı kılındı.

İsrail’in acımasız saldırıları sonucunda şehit düşen Filistinli kardeşlerimiz için öğlen kılınan cenaze namazının ardından ikindin namazına müteakip Eskil Ulu Camii karşısında STK tarafından basın açıklaması yapıldı.

 AK Parti Eskil İlçe Teşkilatı Yönetiminde bulunan İsmet Mutlu tarafından yapılan basın açıklamasına STK’lar ve vatandaşlar tarafından destek verildi.

İsraili protesto etmek için toplanan guruba Eskil Ak parti İlçe başkanı Ali Mutlu, Eskil Ak parti Gençlik Kolları Başkanı Cafer Tarık Talaşlı, Milliyetçi Hareket Partisi Eskil İlçe Başkanı Mustafa Güdendede, Eskil ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Meral, Eskil Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Abdülkadir Karakaya, Merkez Mahallesi Muhtarı Zafer Yalvaç, Eskil İlçe Millli Eğitim Müdürü Yaşar Kolukısa ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir grup genç ellerindeki pankartlarda; "Kahrolsun İsrail, Kudüs İslamındır ve Filistin’in başkentidir.  Kudüs özgür değilse, dünya tutsaktır." diyerek protesto ettiler.

Bu haber toplam 2300 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.