Eskil'de Tarım Ve Hayvancılık Masaya Yatırıldı

Eskil'de Tarım Ve Hayvancılık Masaya Yatırıldı

Aksaray'ın Eskil ilçesi tarım sektörü temsilcileri, köy muhtarları ve kooperatif başkanları Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ile bir araya gelerek...

Aksaray'ın Eskil ilçesi tarım sektörü temsilcileri, köy muhtarları ve kooperatif başkanları Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ile bir araya gelerek tarım ve hayvancılığın sorunlarını projelerini masaya yatırdı.

Ziraat Odası Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray'ın tarım ve hayvancılıkta son derece verimli ve önemli bir kent olduğuna dikkat çekerek, 2002 yılından bu yana hükümetin verdiği desteklemeler ile Türkiye'de olduğu gibi Aksaray'da da tarım ve hayvancılık sektörünün hızla ilerlediğini ve geliştiğini kaydetti. Aksaray nüfusunun yüzde 80'inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığının altını çizen Başkan Koçak, Eskil ilçesinin de tarım sektöründe son derece verimli ve önemli olduğunu ifade ederek, her türlü sorun ve sıkıntıları bir bir çözeceklerini aktardı.

Eskilli önder çiftçiler, tarım kooperatifi başkanları ve muhtarlar ise sorun ve sıkıntıları dile getirerek yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.

Tarım ve hayvancılık ziraat odasında masaya yatırıldı

 

Tarım ve hayvancılık ziraat odasında masaya yatırıldı

Tarım ve hayvancılık ziraat odasında masaya yatırıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3205 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.