ESKİLDER Köy Odası'nın Bu Haftaki Konukları Bayramdüğünlüler Oldu

ESKİLDER Köy Odası'nın Bu Haftaki Konukları Bayramdüğünlüler Oldu

Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği (ESKİLDER) tarafından organize edilen Köy Odası Programının bu haftaki konukları Konya'da yaşayan Eskil Bayramdüğünlüler oldu.

Programa ESKİLDER yöneticileri Naci Türker, Osman Türker, Mustafa Bozdağ, Karatay Ulubatlı Hasan Mahallesi Muhtarı Muhittin Cırık ile birlikte Konya'da yaşayan Bayramdüğünlülerin yanı sıra Meram Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Rahim Kesmez ve Udi Sanatçı Özcan Çakın katıldı.

Sohbet havasında gerçekleştirilen programda, misafirlere çeşitli ikramlarda bulunulurken; Elazığ'da meydana gelen depremden dolayı müzik programı gerçekleştirilmedi ve depremzedeler anıldı.

Rahim Kesmez, "Nerdeyse çocukluğumdan beri Konya'da ikamet ediyorum ve böyle bir derneğin yokluğunu her ortamda hissediyorduk. Bugün de burada gerçekleşen etkinlikle günlük iş yoğunluklarından bir araya gelme fırsatı bulamadığımız köylülerimiz, hemşehrilerimizle bizleri buluşturan ESKİLDER Başkanı Süleyman Altan başta olmak üzere böyle bir programı gerçekleştiren tüm dernek üyelerimize ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Udi Sanatçı Özcan Çakın da, "Bu akşam burada anılar tazelendi, hep birlikte dünü yaşadık. ESKİLDER yönetimini böyle güzel ve özel etkinliklere imza atmalarından dolayı tebrik ederim. Bu buluşma da hemşehrilerimiz arasında kaynaşma ve hasret gidermeye yönelik programımıza katılan herkese teşekkür ederim." dedi.

4fe98d9f-5b36-4f1e-8807-f2982d8fcf6b-002.jpg5bdd50ab-e2b2-4f4c-987d-c04752a133ac-002.jpg51b4c50a-c11b-4703-a271-94c09b7f0295.jpg

haberfark.net

Bu haber toplam 3382 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum