ESKİLDER yönetiminden öğretmenler günü ziyareti!

ESKİLDER yönetiminden öğretmenler günü ziyareti!

Eskil Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Süleyman Altan ve Dernek Başkan yardımcısı Naci Türker Eğitim Bir-Sen ve Memur Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Okan Tekkalan Ziyaret eti.

Eskil Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Süleyman Altan ve Dernek Başkan yardımcısı ve Eğitim Komisyonu Başkanı Naci Türker Eğitim Bir-Sen ve Memur Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Okan Tekkalan Ziyaret etti.

Konu ile Eskil Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği yapılan Basın açıklamasında

Dernek olarak, Eskil’li hemşerilerimiz olmak üzere eğitim camiasında yeni neslin yetişmesine katkı sağlayan değerli tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Bu günün anlam ve önemine binaen Derneğimizi temsilen Dernek başkanımız Süleyman Altan ve Dernek başkan yardımcısı ve Eğitim Komisyonu Başkanı Naci Türker tarafından Eğitim Bir-Sen ve Memur Sen Konya Şube Başkanı Eskilli Hemşerimiz Sayın Nazif Karlıer ve Selçuklu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın Okan Tekkalan ziyaret ederek tüm hemşerilerimiz adına eğitim camiasına katkı sağlayan tüm Öğretmenlerin öğretmenler günü kutlandı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde,

Başkan Altan ve Başkan Yardımcısı Naci Türker’in ilk ziyareti Eğitim Bir-Sen ve Memur Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer gerçekleştirdi.  

Başkan Karlıer,  öncelikle Bir Eskilli Olarak böyle bir derneğin kurulmasında ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eğitimin önemi, öğretmenlerin eğitime katkısı, 1980 yıllardan bu güne eğitimdeki gelinen noktalar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca hemşerilerimizin sosyal, ekonomik ve kültürel hayata entegrasyonu konusunda yapılan söyleşide geçmişe özlem sıklıkla anlatıldı.

Dernek Yönetimin İkinci durağı ise Selçuklu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın Okan Tekkalan oldu.

Şube Müdürü Tekkalan ise, eğitimde yeni dönem ve değerler eğitimi hakkında bilgiler verdi. Özellikle değerler eğitimi konusunda aktardığı bilgiler göğsümüzü kabartır nitelikte idi. İnşallah kısa zamanda değerler eğitimine yönelik gerçekleşen projeler ile yeni nesillerin daha bilinçli yetişeceği ümidindeyiz.

Dernek Yönetimi ise, Eskil Eğitimine ve Eskilli öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmek için dernek olarak Burs başvurularını almaya başladıklarını bunu da en kısa sürede faaliyete geçireceklerini belirtti. Eskilli Müdürlerimizin göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek Müdürlerimize ve Eskilli Öğretmenlerimize başarı dilediler.

 

Bu haber toplam 5294 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum