ESKİLDER'den Gümüşdüğün'de bir güzel program

ESKİLDER'den Gümüşdüğün'de bir güzel program

ESKİLDER'den Gümüşdüğün'de bir güzel program

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği (ESKİLDER) başta Eskilli üniversite öğrencilere burs verme olmak üzere yaptığı programlarla takdir topluyor.

ESKİLDER yönetimi geçtiğimiz pazar günü Eskil'in Gümüşdüğün Köyü'nde düzenlediği etkinlikle ebediyete intikal etmişler için hatim duası ve köy oturması gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Süleyman Altan, "Köy Odası ESKİLDER programı kapsamında bu hafta da Eskil'imizin Gümüşdüğün Köyü'nde hatim duası ve köy oturmasında bir araya geldik. Başta değerli muhtarğm Mehmet Tüzün olmak üzere birbirinden güler yüzlü misafirperver köy halkına derneğimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Teknolojinin ışık hızında etkileşimi ve parmaklarımıza dokunarak beynimizi esir etmesini engellemek özellikle gençlerimizin sosyal etkinliklere katılımı sağlamak ve istişarenin ne kadar kıymetli olduğunu acı örnekleri ile yaşadığımız şu günlerde, Derneğimizin önemle vurguladığı köy odası geleneğini yaşatmak gelecek nesillere bırakılacak en güzel kültür mirası olacağına tüm kalbimizle inanmaktayız. Bu tip organizasyonları tüm köy ve yaylalarda gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız." diye konuştu.

83348931_10221460268999024_7571756042648813568_n.jpghaberfark.net

Bu haber toplam 2534 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum