Eskil'e Yüksek Okul Müjdesi! Seneye öğrenciler Eskil'e geliyor

Eskil'e Yüksek Okul Müjdesi! Seneye öğrenciler Eskil'e geliyor

Eskil'in kanayan yarası niteliğindeki Eskil'e Yüksek Okul açılmasın ilişkin müjdeyi Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay facebook hesabından verdi.

Bugün Eskil Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıya Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay ve Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Eskil İlçe Başkanı Mustafa Zavlak ve siyasi parti temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı.

Eskil'in önemli bir aşama kaydettiğini ifade eden Rektör Şahin, "Eskil gerek alt yapı, gerek sosyal olarak önemli bir aşama kat etmiş. İnşallah Eskil ilçemize önümüzdeki yıl 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda üniversite açılacak bunun için bugünden çalışmalara başlayacağız." dedi.
Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay da, "Eskil olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Dün olduğu gibi yarında ilçemize yüksek okul kazandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu

Heyet Eskil'e açılacak bölümlere ilişkin daha sonra tekrar bir araya gelecek. Yüksek Okul için eski Belediye Binası ya da Eskil Yatılı Bölge Okulu'nun binalarından bisinin hizmet vereceği kaydedildi.

11781745_700286636743929_307251984514237004_n-001.jpg

Bu haber toplam 3211 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum