Eskilgücü Fırtınası Sultanhanı’nda da devam etti!

Eskilgücü Fırtınası Sultanhanı’nda da devam etti!

​Eskilgücü Aksaray Amatör Küme B grubunun son karşılaşması olan Sultanhanı deplasmanına çıktı.

Çöl Kartalları favori olarak çıktığı Sultanhanı karşısında zorlanmayarak,  18, ve 40 dakikalarda Mevlüt Ali Noyan, 43. Dakikada kendi kalelerine ve 79. Dakikada Ekrem Güç’ün attığı goller ile 4-2 mağlup etti.

Sultanhanı’nın golleri 25. Dakikada penaltıdan ve 75. Dakikada geldi. Eskilgücü ilk yarıyı 3-1 önde kapattı. Eskilgücü spor Play Off grubuna kalmayı 2 hafta önce garantilemişti. Eskilgücü bu galibiyet ile tescillenmeyen Bağlıkaya maçı hariç puanını 28 çıkardı.   Bu sonuçla Eskilgücü grubun son maçında hem grup 2.liğini yükselerek grubu 2. Sırada bitirmeyi de garantiledi. Yarıda kalan Bağlıkaya Maçının Eskilgücü lehine tescillenmesi bekleniyor. Tescillenmesi halinde Eskilgücü puanını 31’e yükseltecek…

A grubunda ise Aksaray Karadeniz spor ve Akhisar spor Play Off oynamayı garantiler iken 3. Takımın laleli spor ve Aksaray Eğitim Spordan biri olması bekleniyor.  Laleli spor hem 3 puan önde hem de averajı rakibine göre daha iyi konumda bulunuyor.

ESKİLGÜCÜ TARAFTARINDAN AKSARAY AMATÖR KULÜPLER FEDERASYONUNA BÜYÜK TEPKİ

Eskilgücüne gönül veren taraftarlar 1 ayı geçmesine rağmen Bağlıkaya spor müsabakasının sonucun tescillenmesine büyük tepki gösterdiler.  Maçla ilgili kararın halen verilmemesinin düşündürücü olduğunu ifade eden taraftarlar. Aynı zaman da Eskilgücü yönetiminin ve İlçe yönetiminin bu konuda pasif davrandıklarını her ne şekilde olsun hem kulüp yönetiminin hem de Eskilgücü başkanlığının takımın haklarını savunmaları gerektiğini, İlk maç olan Aksaray 1989 maçında yaşanan olaylar göz önüne alınarak bu tür uygulamaların düşündürücü olduğunu söylediler.  

B grubunda Play Off’a kalan takımlarda belli oldu buna göre Aksaray 1989 ve Eskilgücünün yanı sıra Yeşilovaspor’ada Play Off ta mücadele edecek…

Bu haber toplam 2340 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum