Eskilgücüspor’dan Transfer Bombaları

Eskilgücüspor’dan Transfer Bombaları

Eskilgücüspor, 4 oyuncuyu renklerine bağladı.

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurarak Bölgesel Amatör Ligi (Bal Ligi) hedefleyen Eskilgücü, transferleri bir bir duyurmaya başladı.

En başta kaleci sorununu gidermek isteyen Eskilgücü, Şanlıurfa’lı Mahmut Arslanalp ile anlaştı. Arslanalp, lisanslı futbol hayatına ilk 2003 yılında Dörtyol Belediyespor ile başladı. Burada 2 yıl kalecilik yaptıktan sonra, 2005 yılında Kuzuculu Belediyespor’a trafnsfer oldu. Kuuzculu Belediyespor’da 3 yıl oynadıktan sonra sırasıyla birer yıl ASAŞ 1972, daha sonra tekrar ilk kulübü olan Dörtyol Belediyespor ve son olarak Karapınar Belediyespor’da kalecilik yaptı. Birçok takımda başarı ile kalecilik yapan Mahmut Arslanalp, bu sezon Eskilgücü adına ter dökecek.

Kaleciden sonra sol açık problemini de çözen Eskilgücü, Tolga Çakır ile anlaştı. Rize nüfusuna kayıtlı olan Tolga Çakır, Trabzon’da yaşıyor ve futbol hayatına ilk Trabzon İdmanocağıspor’da başladı. Burada 4 yıl oynadıktan sonra Eskilgücüspor’a transfer olan Tolga Çakır, sol kanat eksikliği gidermek için mücadele edecek.

Bu sezon büyük beklentiler içerisinde transfer edilen Oğuz Han Çoban, tekniği ve futbol mantalitesi ile transferler içerisinde öne çıkan isim olarak göze çarpıyor. Futbola ilk Aydınspor’da başlayan Çoban, burada 7 yıl onadıktan sonra sırasıyla Sağlıkspor, Sultanhisarspor, Tedaş 12 Martspor, Erzurum il özel idaresispor ve son olarak Eskilgücüspor forması giyecek. Genç yaşına rağmen 11 yıldır birçok takımda oynayan Çoban, bu sezon Eskilgücüpsor formasını terletecek.

Son olarak Eşmekayaspor’dan Sait Eşmekaya’yı transfer eden Eskilgücü,Muhammet Cirit’ten boşalan forveti Sait ile doldurmayı hedefliyor. 

oguz.jpg

Bu haber toplam 2810 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum