Eskilli 4 Çocuk Annesi Zübeyde Mutlu'nun Başarısı Ulusal Basında Geniş Yer Buldu

Eskilli 4 Çocuk Annesi Zübeyde Mutlu'nun Başarısı Ulusal Basında Geniş Yer Buldu

Eskilli 4 Çocuk Annesi Zübeyde Mutlu'nun Başarısı Ulusal Basında Geniş Yer Buldu.

Konya'da yaşayan 4 çocuk annesi Eskilli Zübeyde Mutlu, dışarıdan tamamladığı ortaokul ve lise eğitiminin ardından üniversiteyi başarıyla bitirip yüksek lisans da yaparak, kat görevlisi olarak başladığı eğitim kurumuna yönetici oldu.

 Zübeyde Mutlu, yıllardır içinde ukde kalan eğitim ve öğrenimini, kardeşi Mevlüt Keskin'in kendisinden habersiz ortaokula kaydettirmesiyle tamamlamaya karar verdi.

Mutlu, eğitim gördüğü sırada iş hayatına da atılarak Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı Karatay Aile Sanat ve Eğitim Merkezi'nde (ASEM) önce kat, sonra da danışma görevlisi olarak çalıştı.

Yüksek öğrenimini başarıyla tamamlayan Mutlu, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler Ana Bilim Dalı'nda tezli yüksek lisansın ardından ise eylül ayında ASEM'e yönetici olarak atandı.

Mutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vefat eden babasının kendisine sürekli bilimden bahsetmesiyle okumaya yönelik ilgisinin başladığını söyledi.

Ailesinden gelen alışkanlıkla çok sayıda kitabı da okuduğunu aktaran Mutlu, babası merhum Hüseyin Keskin'in hayallerini gerçekleştirmesinde büyük etkisinin olduğunun altını çizdi.

Zübeyde Mutlu'nun bu başarısı Havva Dereağzı imzasıyla Anadolu Ajansı'nca önceki gün servis edilirken, haber Konya basının yanı sıra ulusal basında da geniş yer buldu:

9d1bc619-f87c-4164-9601-2b030ad1f85e.jpgscreenshot_4.png03d7600b-f47b-4c13-b4fe-b526c091aeb7.jpg

 

Bu haber toplam 5851 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum