Eskilli Aday Adaylara Teşkilat Sahip Çıkmalı

Eskilli Aday Adaylara Teşkilat Sahip Çıkmalı

Genel seçimler öncesi siyasi parti aday adayları arasında Ak Partiden üç adet Eskilli aday adayının olması Eskil'de heyecan yarattı.

Genel seçimler öncesi siyasi parti aday adayları arasında Ak Partiden üç adet Eskilli aday adayının olması Eskil'de heyecan yarattı.

Uzun dönem siyasetle uğraşan bir dönem mecliste kalan Mevlüt Yol, bir çok üniversitede öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Faruk Bozgöz ve İmar ve şehircilik ve su işleri konusunda uzman Himmet Dağlı Ak Partiden Aksaray milletvekili aday adayı olacağını açıkladılar. Eskilli üç ismin milletvekili aday adayının olması Eskilli'yi sevindirirken gözler Ak Parti Eskil ilçe teşkilatına çevrildi. Öyle ki temayül yoklamasında üç isim tercih edilecek.

Eskil ilçe teşkilatında seksenin üzerinde oy kullanılması bekleniyor. Eskil teşkilatının 3 adaya da oy kullanması durumunda Eskillli aday adaylarının ilk ona girme ihtimali yüksek. Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Eskillli vatandaşlar,” ilçemizde yıllarca milletvekili hasreti çekiyor. Bu dönem üç aday adayımız çıktı. Eskil ilçe teşkilatının üç adaya iyi sahip çıkmaları gerekiyor. Temayül yoklamasında bütün oyların üç adaya verilmesi Eskil'in vekile olan isteğini ortaya koyacak. Eskil'in sandığının ayrı olması, ayrıca vatandaşlar tarafından sonucun merakına yol açıyor. Eğer istenilen oy çıkmaz teşkilat sahip çıkmazsa, bundan sonra Eskil'de hiçbir zaman vekil çıkmadığı gibi vekil aday adayı dahi çıkmaz. Eskil ilçe teşkilatı iyi düşünmeli ona göre hareket etmeli” dediler.

Bu haber toplam 4063 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum