Eskil’li Başkanın Takımı 2. Lige Yükseldi

Eskil’li Başkanın Takımı 2. Lige Yükseldi

Eskilli Arif Mutlu’nun başkanı olduğu Aksaray Hasandağıspor 2. Lige yükseldi.

Eskil’in Çulfa yaylasında ikamet eden Arif Mutlu’nun başkanlığı yürüttüğü Aksaray Hasandağıspor 2. Lide yükselerek büyük başarıya imza attı. Kadınlar profesyonel 3. ligi 12. Grubunda mücadele eden Aksaray Hasandağıspor, ligde oynadığı tüm maçlarını kazanarak finallere kaldı. Çeyrek finalde, Diyarbekirspor’u 7-0, yarı finalde Kayseri Gençlerbiriliğispor’u 4-0 yenerek finale yükselen Aksaray Hasandağıspor’un finaldeki rakibi K.Maraş Anadolu Gençlikspor oldu. 2. Lige yükselmek için mücadele veren iki takımdan şampiyonluk ipini göğüsleyen Eskilli Arif Mutlu’nun takımı Aksaray Hasandağıspor oldu. Rakibini 3-0 gibi rahat bir skorla geçen Aksaray Hasandağıspor, Aksaray’ı 2. Ligde temsil edecek.

Eskil’den 3 oyuncu var.

Aksaray Hasandağıspor 2. Lige yükselirken şampiyon kadrosunda Eskil’den İlknur Meral’da yer aldı. İlknur Meral’in dışında, Eskil Atatürk Bölge Okulundan mezun olan Rukiye Koç ve Hicran Akbay’da şampiyon kadroda yer aldı.

Başkan Arif Mutlu’dan Açıklama:

“Şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Bir sezonun karşılığını sonunda şampiyon olarak almamız beni mutlu etti. Verilen emekler çok şükür karşılıksız kalmadı.  Aksaray’ımızı artık 2. Ligde temsil etmenin gururu yaşıyoruz. Kızlarımız bu duyguyu ve başarıyı Aksaray’a, Eskil’e ve bana yaşattıklarını için canı gönülden teşekkür ederim” diyerek şampiyonluğu yorumladı.

Haber: Hacı Özkan

arif.jpgarif-baskan.jpg

Bu haber toplam 4604 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum