Eskilli Milli Güreşçi Abdurrahman Altan Azerbaycan’da güreşecek!

Eskilli Milli Güreşçi Abdurrahman Altan Azerbaycan’da güreşecek!

Güreşte Eskil’in Milli Gururu Abdurrahman Altan Azerbaycan da yapılacak Genç Erkekler Uluslararası Güreş Turnuvasında Ülkemizi Temsil edecek.

Aslen Eskil Gözlük Yaylasından olan Selçuklu Belediye Spor adına güreşen Abdurrahman Altan Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü adına minderde yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da başarılı sonuçlar almak istiyor.

Gençler kategorisinde Abdurrahman Altan ile madalyaya uzanan mavi beyazlılar sporcunun Milli takıma davet edilmesiyle büyük sevinç yaşadı.

Geçtiğimiz ay Malatya da yapılan Türkiye Şampiyonasında 55 kg da Selçuklu Belediyesporlu Abdurrahman Altan sıkletinde ikinci olmuştu. Şampiyonadan hemen sonra milli takım kamplarına davet edilen Altan 17-19 Nisan 2015 tarihlerinde  Azerbaycan da yapılacak Genç Erkekler Uluslararası Güreş Turnuvasına katılacak. Güçlü ülkelerin mücadele edeceği Turnuvada madalya kovalayacak olan Türk Milli takımı her sıklette 2 sporcu ile mücadele edecek. Haziran ayında İstanbul da yapılacak Avrupa şampiyonası içinde hazırlık niteliği taşıyan ve eksiklerin tamamlanması açısından şampiyona önem taşıyor. 

Haberbolge.net olarak Abdurrahman Altan’a başarılı sonuçlar almasını temenni ediyoruz.

Bu haber toplam 6231 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum