Eşmekama Belediyesi'nden anlamlı program! Ömer Halisdemir'in mezarına ziyaret

Eşmekama Belediyesi'nden anlamlı program! Ömer Halisdemir'in mezarına ziyaret

Eşmekaya Belediyesi öncülüğünde bir grup vatandaş, Eşmekaya Belediye Başkanı Tayfur Başkan'la birlikte 15 Temmuz Kahramanı Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde Çukurkuyu Beldesi'ndeki mezarını ziyaret etti.

Önceki gün gerçekleşen ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Belediye Başkanı Tayfur Başkan ve vatandaşlar Ömer Halisdemir ve tüm şehitler için dua etti, kuran okudu.

Halisdemir'in Türkiye'nin kahramanı olduğunu dile getiren Başkan, "Bu kahraman şehidimiz 15 Temmuz gecesi darbe girişiminin seyrini değiştirerek şahadet şerbetini içmiştir. Allah şahadetini kabul etsin. Şehidimizin kabrini ve baba ocağını ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımızla birlikte Çukurkuyu'ya gelerek kendilerine dua ettik. Allah tüm şehitlerimizden onları büyüten ana-balardan razı olsun, ahirete intikal edenlere bir kez daha Allah'tan rahmet dilerim." dedi.

Eşmekayalı vatandaşlar da, "Bizleri şehidimimiz Ömer Halisdemir'in mezarına getirerek, Kur-an-ı Kerim ve dua okumamıza vesile olan Belediye Başkanımız Tayfur Başkan'a çok teşekkür ederiz." dediler.

haberfark.net

2-098.jpg

1-092.jpg3-107.jpg4-091.jpg9-018.jpg

Bu haber toplam 2472 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.