Eşmekaya Kasabasında ‘Emekli ve Konuk Evi’ açıldı

Eşmekaya Kasabasında ‘Emekli ve Konuk Evi’ açıldı

Eskil'in Eşmekaya Kasabasında ‘Emekli ve Konuk Evi’ düzenlenen törenle açıldı.

Açılış Törenine Aksaray Valisi Şeref Ataklı, İl Jandarma Komutanı Vekili Yarbay Hakan Eşitgen, Eskil İlçe Kaymakamı Mustafa İlhan, Aksaray Belediye Başkanı Yardımcısı Serdar Bayar, Konya Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, İl Genel Meclis Üyeleri davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreni için Eşmakaya Kasabasını giden Vali Şeref Ataklı Belediye Başkanı Tayfur Başkanı ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve kasabanın sorunları hakkında bilgi alan Vali Ataklı beraberindeki heyet ile Aksaray Belediyesi ve Konya Karatay Belediyesinin katkıları ile oluşturulan ‘Emekli ve Konuk Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Vali Ataklı daha sonra Eşmekaya Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Mustafa İlhan ve okul idarecilerinden bilgi alan Vali Ataklı ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilere gelecek hedeflerini soran Vali Ataklı, ilerde iyi bir meslek sahibi olmak için hedeflerinin şimdiden belirlenmesi gerektiğini ifade ederek, hedefe ulaşmak çok çalışmaları gerektiğini söyledi. 

Bu haber toplam 2442 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum