Eşmekayaspor “Belediye” ile Güzel!

Eşmekayaspor “Belediye” ile Güzel!

Geçtiğimiz sene kurulan Eşmekaya Belediyespor, ilk yılında play-off’a kalma başarı göstermenin dışında diğer spor dallarında çalışmalara başladı.

Alt yapıya verilen önem sayesinde her türlü spor dalına onlarca öğrenci katılıyor. Futboldan, basketbola, hentboldan taekwondoya spor faaliyetleri sorunsuz şekilde devam ediyor. Son olarak voleybol yaz kursu açılmış ve üç antrenör eşliğinde ilk idman gerçekleşti. Kapalı spor salon içerisinde spor kursları devam ederken, sentetik futbol sahasının yapımına da başlandı.

Eşmekaya Belediye Başkanı Tayfur Başkan’ın açıklamasında,

“Sporu seven ve özellikle belirtiyorum destekleyen bir kasabaya sahip olmamız bir ayrı kılıyor. Sporun tüm dallarında faaliyet gösterip, yeni sporcular yetiştirmek tek gayemiz. Eşmekaya Belediyesi olarak tüm imkanları çocuklarımıza sunuyoruz. Amacımız, yaz kursları kapsamında çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sağlıklı yaşamasını benimsetmek ve sporun herhangi bir dalında başarılı olmalarını sağlamaktır. Kasabasımıza açılan spor kurslarına yoğun ilgi devam ediyor; Eskil’den , çevre köy ve yaylalardan çocukların yoğun katılımı bizleri de mutlu ediyor. Elbette spor dışında da faaliyetlerimiz devam ediyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için yaz dönemi boyunca Belediyemizce İngilizce kursuda açılmıştır” diyerek konuşmasına futbol ile devam eden Tayfur Başkan,  “Futbol da büyük yol kat ettik, alt yapıya ciddi anlamda yatırım yapıyoruz daha ilk yılında A takımımız play-of oynarken, U13, U17 ve U19 takımlarımız ile Aksaray’da mücadele etmiş ve başarılı sonuçlar elde ettik. Sentetik futbol sahamızda yapılmaya başladı, inşallah 2018-2019 amatör futbol sezonunu kendi sahamızda oynayacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

Haber Hacı Özkan haberfark.net

Bu haber toplam 2006 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.