Eşmekayaspor’dan Atiker Konyaspor’a Üç Oyuncu Transfer Oldu

Eşmekayaspor’dan Atiker Konyaspor’a Üç Oyuncu Transfer Oldu

Geçtiğimiz sene kurulan Eşmekayaspor, daha ilk yılında Konyaspor’a 3 oyuncu gönderdi...

Geçtiğimiz sene kurulan Eşmekayaspor, daha ilk yılında Konyaspor’a 3 oyuncu gönderdi. Yaklaşık 12 senedir Aksaray amatör liginde mücadele veren Eskilgücüspor, bu alanda hiçbir oyuncu yetiştirememiş ve herhangi büyük takımlara oyuncu gönderememişti. Eşmekayaspor, daha ilk yılında 3 oyuncu göndererek, büyük bir başarıya imza atmış ve 3 yetenekli oyuncunun geleceğini değiştirmek adına önemli rol oynamıştır.

Eşmekayaspor’dan Konyaspor’a transfer olan 2005 doğumlu Şambaz Barlin, 2006 doğumlu Bayram Ali Eşmekaya ve Mustafa Güneş oldu.

Eşmekayaspor, yetenekli gençleri seçmeler düzenleyerek seçiyor, yaz spor kursları ile belli bir eğitimden geçiriyor. Gerekli eğitimden geçen yetenekli oyuncuları büyük kulüplere göndererek hem oyuncuların geleceğini değiştiriyor hem de yetiştirme parası alarak kulübe gelir elde ediyor.

Eşmekayaspor’un İdari Menajeri Remzi Burhan Bakım, Kulübümüzün ve futbol okulumuzun açılması ile birlikte bu tarz seçmelere oyuncularımız hem fiziksel hem de mental olarak hazır olup seçmelerde boy göstermektedir. Bu sporsal faaliyetlerde büyük öz verisi ve desteği olan, müsait olduğu sürece her mesai çıkışı gelip idmanları izlemesi oyuncuların performansı ve gelişimleri hakkında teker teker bilgi alması, her bir çocukla ayrı ayrı ilgilenmesi ve başarı tecrübesini aktarmasından dolayı Belediye Başkanımız Tayfur Başkan'a çok teşekkür ederiz.” dedi. haberfark.net

Bu haber toplam 3675 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum