Esnaf ve sanatkarlara yatırım fırsatı!

Esnaf ve sanatkarlara yatırım fırsatı!

Selçuklu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin yeni binası törenle hizmete açıldı.

Selçuklu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin yeni hizmet binası törenle açıldı. Hekimoğlu İşhanı'nda kurulan yeni hizmet binasının açılışına, TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Genel Başkan Yardımcısı Bahri Şarlı, Selçuklu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Baybağan ve Kooperatif Müdürü Mustafa Baybağan katıldı.

Yeni hizmet binasının açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Baybağan, “Kooperatifimiz 1999 yılında kuruldu. Ben ise 2011 yılı başında başkanlık görevine getirildim. Kooperatifimiz, Selçuklu ve Karatay ilçelerindeki esnaf ve sanatkarlara, devlet destekli kredilerle aracılık yapıyor. Biz esnaf ve sanatkarların finans kapısıyız. Yeni hizmet binamızın, esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Mutluluk paylaştıkça artar düşüncesi ile hareket ettiğimiz için bir bütünlük içerisinde Konya esnafına çıta yükselteceğiz” diye konuştu.

KÜÇÜK ESNAFIN TEK DESTEKÇİSİYİZ

Yeni hizmet binasının açılış törenine katılan TESKOMB Genel başkanı Abdulkadir Akgül ise şu açıklamalarda bulundu: “TESKOMB, 2 buçuk milyar mal varlığına sahip bir kuruluş. Biz sunu kollektif bir çalışma ruhuyla gerçekleştirdik. Gece gündüz çalıştık. Bizim kurumumuz, il ve ilçelerde en önemli kurum. Biz küçük esnaflarımızın tek destekçisiyiz. Babanın oğluna, dostun dostuna yapmayacağı yatırımları biz esnaf kardeşlerimize yapıyoruz. Böylesine yüklü miktarları, esnaflarımızın ve sanatkarlarımızın huzuruna sunuyoruz. Amacımız kendilerini geliştirmeleri için elimizden geleni yapmak. Türkiye'nin hiçbir yerinde devlete tek kuruş borcumuz yok. Konya birlik olarak bizim için önde gelen şehirlerimizden birisi. Bu yeni hizmet binamız Konya'ya, esnaflarımıza ve sanatkarlarımıza hayırlı olsun.”

merhabahaber.com

Bu haber toplam 1299 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi