Etek Modelleri ve Kombin Önerileri

Etek Modelleri ve Kombin Önerileri

Etek Modelleri ve Kombin Önerileri

Tasarım özellikleri açısından etek modelleri her dönem çeşitleniyor. Beden ve zevklere göre yapılan tercihlerin ideal parçalarla tamamlanması mümkün.

Diz altı, diz üstü, uzun etek modelleri yeni sezonda tatmin edici seçeneklere sahip. Modeller arasında fikir vermesi için önü düğmeli mini eteklerden başlanabilir. Açık renkli iş hayatına yönelik uzun hafif kloş etekler de epey revaçta. Altı fırfırlı ve asimetrik etekler, yaz aylarında daha renkli görüntü sağlayabilir. Etek deyince pilelileri unutmamak gerekiyor. Klasik kesim etek modelleri için hala geçerliliğini koruyan bu ürünler birçok yerde kurtarıcı olabiliyor.

Yeni Sezon Etek Tasarımları

  1. kullanımında bazı hatalara dikkat etmek gerekiyor. Özellikle nasıl kombin edildiği, etek duruşu açısından önem kazanıyor. Örneğin kloş eteklerin üzerine bol kesim tunik giymek kötü görüntü verecektir. Bunun yerine dar ve ton geçişi daha iyi olan bir ürüne yönelmek olabilir. eğer düz ve dar kesimse, mini bir etek kullanılıyorsa, üst bölüm daha bol seçilebilir. Ürünler arasından kendinize uygun olanı seçmek ve satın almak için https://www.5in1canpolat.com/etek-20 adresini inceleyebilirsiniz.

 

 

Bu haber toplam 3418 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.