Ömer Lütfi Ersöz

Ömer Lütfi Ersöz

Ey zalimler! Ey kâfirler! Yenileceksiniz

Günümüz Müslümanlarının en çok ihtiyaç duydukları konulardan birisi, beklide en önemlisi, birlik ve beraberliktir. Birlik ve beraberlik ruhunu kaybeden toplumlar, her şeylerini kaybetmek zorunda kalırlar. Fertleri birbirine düşmüş milletler, yok olup gitmeye mahkûmdurlar. Tarih bunun en büyük şahididir. Dinimiz İslâm, birlik, beraberlik, kardeşlik hukukunu emretmiş, fitne ve tefrikanın da son derecede tehlikeli olduğunu da açıkça belirtmiştir. Güzel Ülke Türkiye’miz üzerinde oynanan çirkin oyunları gören aklıselim sahibi olan herkes, Zalimlere, Kâfirlere, hainlere karşı kenetlenerek, birlik ve beraberlik içinde mücadele etmelidir. Son günlerde yaşadıklarımız karşısında en çok ihtiyaç duyduğumuz konulardan birisi, beklide en önemlisi, birlik ve beraberliktir. Birlik ve beraberlik ruhuna sahip olanların gerçek anlamda kurtuluşa ermeleri, tefrika belasına düşenlerin de yok olup gitmeye mahkûm oldukları bilinen tarihi gerçeklerdir. Bir ve beraber olduğumuz sürece düşmanlarımızın gücünün hiçbir önemi yoktur. Ölüme severek koşan bir milleti, dünyada yaşama sevgisine sahip olanların yenebilmeleri mümkün değildir. İnanıyoruz ki kutsal değerlerimiz için yaptığımız mücadelede ölürsek şehid, kazanırsak Rabbimiz’in lütfu ile zafer bizimdir. Bizde kaybetme yoktur.

Âyet-i Kerîmede: “(Resûlüm!) İnkâr edenlere de ki: Yakında mağlup olacaksınız ve cehenneme sürüleceksiniz. Orası kalınacak ne kötü bir yerdir!” (Ali İmran Sûresi âyet:12) buyrulmuştur. Güzel ülke Türkiye’mizin çok değerli insanları! Ülkemize yapılan her türlü saldırı evangelist, siyonist emperyalist, hiç bir zaman bizi sevmeyen, dinlerine girmediğimiz sürece de sevmeyecek olan bilinçli hareket eden düşmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Ülkeler bir bir parçalanmaktadır. Suriye insansızlaştırılmak suretiyle İsrail’in arzu mevûd inancını gerçekleştirmelerine yönelik olarak her türlü adımlar atılmaktadır. Ancak güçlü Türkiye’mizin milli ve yerli insanları yapılmak istenenlerin farkındadır. Milletimiz tarafından bütün oyunlar bozulacak, hak ve adalet merkezli mazlumların yüzünün güldüğü yeni bir dünya düzeni mutlaka kurulacaktır.

Müslümanların yaşadığı ülkelerdeki mazlumlara, dünyanın zalimleri hayat hakkı tanımamakta, öldürmekte, sürgün etmekte, yakıp, yıkmakta ve soykırım uygulamaktadırlar. Doğu Türkistan, Myanmar Arakan, Filistin, Irak, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Libya, Yemen, Suriye ve benzeri ülkelerde zalimlerin yaptıklarını görüyoruz. Dünyanın sessizliğine rağmen, bütün zalimlere karşı koyan, mazlumlara kucak açıp destekleyen Milletimiz olmuştur. Türkiye’mizi de karıştırarak kardeşi kardeşe düşman etmek isteyen iç ve dış hainlere karşı birlik ve beraberliğimizi, dün olduğu gibi bu günlerde de koruduğumuz sürece zafer bizlerin olacaktır. Zulüm kimden gelirse gelsin, gücüne ve konumuna bakılmaksızın karşı konulmalıdır. Nice Zalim; Firavunlar, Nemrutlar, Ebu Cehiller gelip geçmişlerdir. Şu unutulmamalıdır ki, Zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur. Zalim Esed ’in berbat olacağı günlerde yakındır.

Zalim Esed, yaptığı zulümlerle Suriye de 10 Milyon insanı yerinden yurdundan etmiştir. Bir Milyon Suriyeliyi öldürmüş veya ölümüne sebep olmuştur. Şimdide bir milyonluk İdlib şehrine sığınan dört milyon insanı öldürerek, zulmederek, korkutarak vatanlarından çıkmalarını istemektedir. Bu zulümleri yetmemiş gibi, barış amaçlı Suriye de olan askerimize, Mehmetçiğimize kalleşçe saldırarak, 33 (otuz üç) evlâdımızı şehit etmiştir. Artık ok yaydan çıkmıştır. Bizim gücümüzü küçük görüp saldıran zalim Esed’e yaptığı misliyle ödetilecek, Türkiye’nin gücüne boyun eğmek zorunda kalacaktır. Aslın da Esed, Rusya’nın, İran’ın kuklası ve çakma köpekliğini yapmaktadır. Astana ve Soçi mutabakatlarına uymadıkları sürece her biri hak ettiği cezaya çarptırılmaktan da kurtulamayacaklardır.

Ey zalim Esed, Putin, hodri meydan, hodri meydan…

Sizin gibi hayduttan korkar mı Müslüman olan…

Mazlumların her birinin yüzleri gülecek,

  • Zalimlerin saltanatına son verilecek Ömer Lütfi ERSÖZ

Allah (c.c.)’ın yardımı, lütfu, milletimizin irfanı ile büyük bir oyun dün bozulmuş, bugünde, yarınlarda da bozulacaktır. Rusya, Amerika, İsrail, Avrupa, Çin ve benzeri Siyonist, zalim, emperyalist güçler , güçlü bir Türkiye istememektedirler. Türkiye’mize, milletimize, vatanımıza, bayrağımıza, mukaddesatımıza, bütün kutsal değerlerimize ihanet eden askerlerimizi şehit eden haydutların zalimliklerine son vermek için dün olduğu gibi bugünde İdlib de sefere çıkıp mücadele eden askerlerimize zafer lütfetmesini Rabbimizden niyaz ediyorum. Her alanda zafere ulaşıp dünyayı adalet ile yöneten Mü’minleden olmamız duası ile bütün şehitlerimize rahmet diliyorum.Mekanları cennet olsun. Ailelerine, Milletimize sabrı cemil, yarılı gazilerimize de acil şifalar dilerim.

Bu yazı toplam 3166 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.