Filkçi'den kongreye davet

Filkçi'den kongreye davet

Saadet Partisi Eskil İlçe Teşkilat Başkanı Hacı Osman filkçiden gerçekleştirilecek büyük kongre ile ilgili açıklamada bulundu.

Filikçi, "Saadet Partimiz 7'nci Olağan Büyük Kongresini bu hafta sonu 03 Kasım’da Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda saat 10.00’da başlayarak yapacaktır. Toplumsal mutabakatı sağlayacak olan yegane partinin Saadet Partisi olduğu kanaati her geçen gün toplumun farklı kesimlerinde güçlenmekte ve Saadet Partimiz özgül ağırlığı ile iktidarın en güçlü alternatifi olmaktadır. Söylemleri, çalışmaları ve projeleri ile herkesin ittifak edebileceği bir parti olarak ülkemizdeki kutuplaşmanın ortadan kalkması için çabalayan en güçlü iradenin Milli Görüş zihniyetinin olduğu açıktır. Genel Merkezimiz herkes için “İşte bu benim partim” dedirtecek bir hazırlıkla kongremizi gerçekleştirmek için çalışıyor. Bu kongre ile partimiz, 82 milyon yurttaşımızın her bir farklılığını gözetecek, sadece kadro hareketi olarak değil bir kitle partisi olma yolunda güçlü bir adım atacaktır. İdeallerimizin, programımızın bütün memlekete ve milletimizin tamamına huzur getireceğini en güzel şekilde anlatacağız. Bizler de Eskil teşkilatı olarak sorumluluğumuzun farkındayız ve buna göre gayret gösteriyoruz." dedi.

Filikçi sözlerini sürdürdü, "Nimeti kendisine, külfeti de milletin sırtına yükleyen zihniyetler geleceği inşa edemezler. Paylaşımın adil gerçekleşmesini beceremeyenler geleceğe dair umut vaat edemezler. Mazisi tertemiz, bu millet için sanayi, ekonomik, manevi devrimler yapan Milli Görüş zihniyetinin beşinci partisi olan Saadet Partimizin merhum Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN hocamızın bıraktığı prensipler doğrultusunda, maziden atiye kutlu yürüyüşüne şahitlik etmek isteyen bütün hemşehrilerimizi Pazar günü yapılacak olan 7'nci olağan kongremize davet ediyoruz.” “Kongremiz ilçemize, ilimize, ülkemize, dünya insanlığına hayırlı olsun.” dedi.

Bu haber toplam 1734 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum