Ford Transit Courier İncelemesi - Almak Mantıklı mı?

Ford Transit Courier İncelemesi - Almak Mantıklı mı?

Panelvan tipli araçlar arasında en yüksek satış oranına sahip olan Ford Transit Courier ile ilgili birçok soru bulunuyor.

Araba videoları yayıncıları bu konuyu detaylı bir şekilde ele almış ve Courier’in her türlü avantaj / dezavantajını paylaşmıştır. Peki Transit Courier’in detayları neler?

Yeni Transit Courier 6 ileri şanzımanıyla maksimum yakıt verimliliği sağlıyor. Yüksek hızlara çıktığınızda aracınızı 6. vitese geçirin ve yakıt tasarrufuna başlayın. Vites geçişlerinin yumuşadığını ve hızlandığını fark etmenizi sağlar.

>> Tesla CyberTruck İncelemesi

Elektronik Denge Kontrolü ve Yol Tutuş Kontrolü aracınızı sürekli takip eder. Bu iki sistem yolda tutuşun azaldığını algıladığında lastiklere otomatik fren darbeleri göndererek dengeyi sağlar. Böylece ihtiyacınız olduğu anda en iyi yol tutuşunu, performansı ve dengeyi elde etmenizi sağlar.

Katlanır ara bölme yalnızca 2,59 metreye varan uzunluktaki yükleri taşımanızı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda, bu yükler katlanmış yolcu koltuğunun üzerine yerleştirildiğinden sürücünün bu yüklerden korunmasını da kolaylaştırır. Bu özellik, Van modellerinde mevcuttur ve katlanıp kapanabilen ön yolcu koltuğuna sahiptir.

Kaynak: Zetta.Mobi

Bu haber toplam 1439 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.