Futbol aşkı “Kar” engeli demedi

Futbol aşkı “Kar” engeli demedi

Karakol 2- 1 Celil, Osmanlı 11 – 2 Kaputaş Gençlik, Çulfa 11 – 2 Celil Gençlik

Cumartesi günü D grubunun maçları kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Pazar günü A ve B grubun maçları sahada kar olmasına rağmen devam etti. Topun kara takılması ve oyuncuların ayaklarının kayması zor onlar yaşattı. İlk maç Saat 10.00’da Celilspor ile Karakolspor arasında oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan maçta gülen taraf Karakolspor oldu. İlk yarısı Karakolspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. 2. Yarı toparlanan Celilspor ataklarını hızlandırsa da sahanın kar olmasından dolayı istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Penaltı kazanan Celilspor, penaltı atışını gole çeviremezken, ilerleyen dakikalarda 1 gol bulsa da maçı kaybetti ve 2-1 Karakolspor üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Karakolspor 12 puan alarak lider bitirmeyi garantiledi

Günün 2. Maçı Merkez Osmanlıspor ve Kaputaş Gençlikspor arasında oynandı. Gol şovun yaşandığı maçta gülen taraf Merkez Osmanlıspor oldu. İlk yarısı 4-0 önde tamamlayan Merkez Osmanlıspor, 2. Yarıda da gollerine devam ederek maçı 11-2 kazandı ve turnuvanın en gollü maçı unvanını aldı. Bu sonuçla 6 puana yükselen Merkez Osmanlıspor gruptan çıkma iddiasını sürdürdü.

Günün son maçı Çulfaspor ile Celil Gençlik spor arasında oynandı. İlk yarısı 5-1 Çulfaspor üstünlüğü ile sona erdi. 2. Yarıda çok üstün oynayan Çulfaspor farka giderek maçı 11-2 kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi. Bu sonuçla 12 puan alan Çulfaspor grup lider olarak çeyrek finale çıkmayı garantileyen 2. Takım oldu. 

Hacı Özkan

 

Bu haber toplam 2368 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum