Gamgam Style Okan Şenyuva Dansı  Yetenek Sizsiniz Türkiye

Gamgam Style Okan Şenyuva Dansı Yetenek Sizsiniz Türkiye

Star Tv'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye gamgam style okan video izle,Yetenek Sizsiniz Türkiye pazar günü bölümü video seyret.Yetenek Sizsiniz Türkiye Okan Gamgam style izle.Gamgam style okan yetenek sizsiniz türkiye izle.Yetenek Sizsiniz Türkiye ok

 Yetenek Sizsiniz Türkiye 2 Aralık 2012 Akşamı yayınlanan Bölümünde Türkiyeyi Güldüren Okan Şenyuva Gamgam Style Dansı ile  İzleyenlerini hayran bıraktı.Minik Okan Sergilediği performans ile  Sergeçn yalcın Hülya avşar ve Acun Ilıcalı'dan aldığı 3 evet ile elemeyi geçtii.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Okan Gamgam Style

Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmasının Afyonkarahisar etabının ön elemeleri bugün Çakmak Marble Otel'de gerçekleştirildi. Yarışmaya katılmak isteyen onlarca vatandaş yeteneklerini önce jüri üyelerinin önünde sergiledi. Sesi veya yetenekleri ile meşhur olmak isteyen Afyonkarahisar'lı vatandaşlar yarışmanın ön eleme turuna yoğun ilgi gösterdi. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdikleri yarışmanın ön eleme turunda vatandaşların bazıları sesleri ile bazıları ise taklit yetenekleri ile 3 jüri üyesini etkilemeye çalıştı. Sıra bekleyen gençler ise jüri elemelerine katılmadan önce bekledikleri yerlerde şarkılarını söyleyerek prova yaptı.

Öte yandan Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın Türkiye'nin yeteneklerini aramak üzere yine bu yıl birçok şehri gezeceği bildirilirken, yarışmanın Afyonkarahisar etabını geçen yıl olduğu gibi bu yılda Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) ev sahipliğinde 4, 5 ve 6 Aralık 2012 tarihlerinde Ahmet Necdet Sezer Kampusü Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceği bildirildi.

Bu haber toplam 6938 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.