Genç Kartallar İlk Yarı İşi Bitirdi

Genç Kartallar İlk Yarı İşi Bitirdi

Eskil Belediyespor, Bağlıkayaspor’u ilk yarıda attığı 3 golle mağlup etti.

Aksaray amatör ligi B grudunda Eskil Belediyespor rüzgarı devam ediyor. Bağlıkayaspor ile karşılaşan Çöl Kartalları ilk yarıda attığı 3 golle maçı 3-0 kazandı. İkinci yarı Bağlıkayaspor’dan 5 oyuncu sakatlanması ve yedek oyuncusu olmaması sonucu hakem maçı tatil etti ve hükmen Eskil Belediyespor lehine verdi. Tek devre oynanan karşılaşmada, Eskil Belediyespor genç ağırlıklı kadroyla sahaya çıktı. Yaş ortalaması 19 olan Çöl Kartalları, tiki-taka olarak adlandırılan kısa pas ve hareket ile karakterize edilen, topu çeşitli kanallardan çalıştıran ve top sahipliğini koruyan taraf oldu.

Eskil Belediyespor’un ilk golü Zekeriya Altay’dan geldi. Beytullah Daşel’in adrese teslim müthiş pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Zekeriya, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımı 1-0 üstünlüğe taşıdı.

İkinci ve üçüncü golü, Eskil Belediyespor’un gol makinası Eray Berkant Baydilli’den geldi. Eskil’in gol ayağı her maçta olduğu gibi Bağlıkayaspor maçında da gollerini atarak takımı sırtlamaya devam etti. Bağlıkaya ağlarına iki gol gönderen usta ayak Eray, gol sayısını da 8’e çıkartarak Eskil Belediyespor’a önemli bir katkıda bulunuyor.

Eray Berkant Baydilli’nin iki golünden sonra skor 3-0’a gelirken, ilk yarıda bu skorla tamamlandı. İkinci yarı başlamasıyla Bağlıkayaspor’da 5 oyuncu biranda sakatlandı. Yedek oyuncunun da olmamasından dolayı hakem maçı tatil ederek, hükmen Eskil lehine tescilledi.  Maçın başından sonuna kadar Eskil Belediyespor’un bariz üstünlüğüyle geçerken Çöl Kartalları, namağlup liderliğini sürdürdü.

Bu haber toplam 1853 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum