Gençlerin Yüreği Mazlum Milletler İçin Çarptı

Gençlerin Yüreği Mazlum Milletler İçin Çarptı

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, “Susuz Ümmet Coğrafyasına Can Suyu Olmaya” düşüncesiyle iftarlarını hurma, simit ve su ile açarak bir günlük iftar bedelini Afrika’ya gönderdi.Kony...

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, “Susuz Ümmet Coğrafyasına Can Suyu Olmaya” düşüncesiyle iftarlarını hurma, simit ve su ile açarak bir günlük iftar bedelini Afrika’ya gönderdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, geleneksel hale getirdikleri Ümmet İftarlarının altıncısını Mevlana Meydanı’nda gerçekleştirdi. Programda iftarlarını simit, hurma ve su ile açan gençler, “Susuz Ümmet Coğrafyasına Can Suyu Olmaya” düşüncesiyle bir günlük iftar bedelini Afrika’ya bağışladı.

Programa katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, manevi bir atmosfer oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Akyürek, “Bizler burada hurma ve simit ile iftarlarımızı açıyoruz ama İslam coğrafyasında, mazlum coğrafyalarda şu anda hiçbir imkanı olmayan, bunu da bulamayan, içecek su temin edemeyen yüz binlerce, milyonlarca kardeşimiz olduğunu unutmayalım. Ramazan ayı ihtiyaç sahiplerini hatırlamamız gereken bir ay. Bu mübarek ayı Konya’mızda manasına uygun bir şekilde idrak ediyoruz” dedi.

Programa, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta, Selçuklu, Meram ve Karatay Belediyeleri Gençlik Meclisi başkanları ile gençlik meclislerinin üyeleri katıldı.

Bu haber toplam 1058 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya