Gerçekler bazen insanı acıtır

İki gün önce yazdığım, “ hedefi olmayanlar hedefe ulaşamaz” başlıklı yazımdan alınarak sosyal medya hesabından hem beni hemde kimleri hedef aldı ise bir yazı paylaşan Ak Parti merkez ilçe başkanı Hamza Aktürk o oturduğu koltuğa yakışmayan bir açıklama ile suçluluk kompleksine kapılmış. Bulunduğu partinin koltuğundan aşağıda paylaşacağım cümlelerini kullanma hakkı yoktur. Kimseye parayla satılmış diyemez. Kime bu sözü söylediğini açıkça yazmalı. Afaki ortaya böyle çirkin bir cümle ile bir merkez ilçe başkanı bunu yazamaz.

Yazıyorsan kimi hedef aldığını yazmalısın. Ak Parti il Başkanı ve seninle ilgili seçim öncesi yazdığım övücü yazılarıma siz bana kaç lira verdiniz. Efendim bana değilmiş o sözler, olmaz beni kastederek yazıyorsun kim olduğunu yazmıyorsan elbette alınırım.

Ben bu cümlelerden gocunmadım, ama ben kast edilmişsem, para karşılığı yazı yazanda şerefsiz, ispat edemeyen de. Üstelik kimse benim partiliği mi sorgulayamaz. Ben alenen ve açık taraf olduğunu yazan bir yazarım. Üstelik Ak Parti ile ilgili kitap yazanda benim.

Yazdığım yazıda iftira yok, karalama yok, istifa edin gibi bir cümle yok ve hakaret yok. Bir partili olarak neden 24 Haziranda %54 olan oy 31 Mart’da %41 lere düştü bunu sormakta her halde hakkımız olsa gerek. İşin başında sizler olduğunuz için bunu elbette size sorarım. Siz bunun cevabını vermek yerine “ herkes Ak Partili olmuş” cevabı veriyorsunuz. Sadece sen partili değilsin bu kadar oyu sende vermedin, oy veren herkes Ak Partilidir.

Hala kendinizi sorgulayıp konuyu masaya yatırarak nerede hata yaptık, kimleri küstürdük ve ötekileştirdik diye bunun muhasebesini yapmanız gerekmez mi? Hala kendi partililerinizi ötekileştirerek dışlayıp, dün partiye sövenlerle bir olup oraya buraya onlar kanalı ile laf yetiştirmeye hala devam ediyorsunuz. Önce bu yanlışlardan bir vazgeçin.

Yaşım 60’a merdiven dayamış, ne başkan olacak halim var, nede Milletvekili. Ama ben Tayyip Bey aşınasıyım Tayyip bey 65 yaşında bir günde 7-8 yerde miting yaparken, ben ne yaptım diye düşünüp, en azından bu insanın emeğine acıyın. Ona destek yerine koltuk havası yapmayın demek hakkımız.

Bakın Hamza Beyin sosyal medya hesabından paylaşımını sizlerle paylaşıyorum.

“Hamza Aktürk

• Noluyo yav!..

herkes AKPARTİ'li olmuş,

bi suçlu arıyor,seçimden önce bu kadar Akparti sevdalısı olsaydınız sonuç bu mu olurdu?

Herkes bi köşede kaybetmemizi bekliyor, hırsları için partinin mitingine, faaliyetlerine destek vermeyeceğini söylüyor, vekil aday adayı olmuş kişiler "31 Mart akşamı göreceksiniz" diye arkamızdan parmak sallıyor, Bmü aday olamayan orda burda "inşallah kaybedersiniz" naraları atıyor,

İGM adayı olamayanlar "sandık başında MHPli müşahit olduğunu" 5 gün önce tespit ediyor güya Akpartili varsa öyle bişey bize haber vermiyor,

kalemi parayla yazan iftiradan ve karalamaktan başka bişey bilmeyen şahsiyetsiz kişiler,

ben o kaybetmemizi isteyenleri ve Akplileri herkesin bildiğini DÜŞÜNÜYORUM.

Allah'a hamd olsun biz bu davaya inandık ve kazandık,

VE Ben RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN yalnızlığınıda artık daha iyi anlıyorum.”

Bir merkez ilçe başkanı böyle bir paylaşımda bulunamaz. Siz daha emeklerken ben Tayyip Beyle İstanbul'da tanışan onun çalışmalarını bir gazeteci olarak takip eden birisiyim. İçimiz yandığı için kıl payı elde edilen başkanlığın hesabını sormak hakkımız değil mi? Bu güne kadar hiç bir seçimde Ak Partiye en az 20 bin oy farkla geriden takip eden partilerle başa baş olmanın nedenini sorgulayalım. Evet seçim kazandınız ama oylar bu kadar nereye gitti? Merkezde İl genel meclis üyesinin birisi nerede?

Onun için oraya buraya laf yetiştirmek yerine nerede hata yaptığınızı masaya yatırın. Ona buna husumet besleyip düşman olmayın. Ben bir partili olarak bunu soruyorum. Siyasette küslük ve husumete yer yoktur.


 

 

Bu yazı toplam 1048 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.