Güç, Eskilgücün de..

Değerli Eskil Gazetesi Okurları;

Aksaray amatör ligi A grubunda yer alan takımımız Eskilgücü, 4. Haftasında karadenizspor’la karşılaştı. Eskil‘de onanan maça yoğun ilgi olması sevindirdi. Taraftarımızın desteği ile grubun favori takımı ile berabere kaldık. Birçok net pozisyonu değerlendirmiş olsaydık Karadenizspor’u çok rahat bir şekilde yenerdik. Taraftarın yoğun ilgisi avantajımıza gibi görünse de, dezavantajda çeviriyor. Çünkü sahaya gelen bütün taraftar teknik direktör olup, dışarıdan taktikler vermeye başlaması oyuncuların kafasını karıştırıyor. Tellerin sahaya yakın olması ile çizgide oynayan oyuncular taraftarın etkisi altında kalmaları oyundan düşmelerine sebep oldu. Bu konuda daha çok duyarlı olmalarını rica ediyorum taraftarımızdan. Rakip futbolcularla uğraştıkları takdirde bize avantaj sağlayacaktır.

Bir diğer konu, geçtiğimiz sezonlara baktığımız zaman Eskilgücünde büyük bir değişiklik yaşanıldığı aşikâr. Bunun sebebi antrenmanların yapılmasıdır. İlk haftaki yazımda da belirttiğim gibi, hala birçok oyuncu antrenmanlara gelmiyor ve 8-10 kişiyle antrenmanlar tamamlanıyor. Antrenmanlara tam kadro geldiğimiz takdirde Eskilgücü A grubunun lideri olacaktır.

Bireysel anlamda kadromuz çok iyi ama takım oyunu her zaman galip gelmiştir. Bireysel anlamda Muhammet, Tuncay, Gökhan, Rıdvan ve Eyüp güçlük oldukları kadar pas trafiğini yönlendiren isimler.  Sahanın tamamını kullanır ve antrenmanlara tam kadro katılırsak Bal liginde oynamamız içten bile değil.

29 Kasım 2014 Cumartesi günü Saat 12:00’de Acıpınarspor’la oynayacağımız maça taraftarımızın da yanımızda olmalarını istiyoruz.

Bu yazı toplam 1873 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum