Gün birlik ve beraberlik günü.

Gün birlik ve beraberlik günü.

Kahpe terör örgütü ve siyasi uzantısı, her seferinde Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve bütünlüğünü yıkmak için ellerinden gelen çabayı sarfediyor.

Bu kalleşlerin hiçbir zaman Kürt halkının hakkını savunmadığını herkes iyi biliyor. Bunların amacı emperyalist güçlerin ve Ermenilerin maşası olmak. Kendileride kullanıldıklarının farkında ama ne yaparsın bir defa kuyruğu kaptırmış durumdalar. Irak’ta , İran’da Süriye’de yapılanların aynısı Türkiye’de yapılmak isteniyor.

Amaç iç savaş çıkarmak.

Son birkaç gündür gelen şehit haberleri toplumumuz için ciddi acılar yaşatıyor. Bunun beraberinde ister istemez tepkilere yol açıyor ki, tepki yapmasak herşeyi kabullenmiş oluruz. Tabiki tepkilerde bir ölçüde olmalı. Doğudan gelen bir otobüsün camlarını kırmak hiçbir zaman kimseye fayda sağlamaz. Unutmayalım ki o otobüse binip Doğuya askere giden vatan evlatlarımız var.

PKK ve siyasi kolunu kullanan güçlerin istedikleri ülkemizde kaos çıkarmak ve Türkiye’yi iç savaşa  sürüklemek. Ama Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan hiçbir  Türk,Kürt,Laz,Çerkez,Alevi  kardeşimiz buna kesinlikle izin vermez. Son günlerde Ülke genelinde gösterilen halkı protesto eylemleri bir çoğuna göre tehlike gibi görülebilir. Fakat dün Aksaray’da gördük,  Aksaraylı protestosunu yaptı, İstiklal Marşının okudu, şehitler için duasını yaptı ve dağıldı. Bu ülkede hiçbir zaman iç çatışma çıkmaz Allah’ın izniyle.

Şimdi neden terör olayları arttı?

Biz ne bir terör uzmanıyız, nede terörle içli dışlı. Fakat büyüklerimizin dediğine göre, Açılım, çözüm süreci derken, PKK kendini iyi hazırlamış. Biz uyurken onlar uyanık kalmış. Biz okuma öğrenelim derken onlar kitabı bitirmişler.

Üzülerek söylüyorum ki; devlet teröristle pazarlık olmayacağını anladı. Anladı anlamasına da olan bizim gencecik fidanlarımıza oldu. Rabbim hepsine rahmet eylesin, yakınlarının demiyorum, tüm Türk ulusunun başı sağolsun. Çünkü şehitlerimiz sadece yakınlarının değil, tüm Türk Ulusunun şehididir

 

Bu yazı toplam 1934 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.