Hak-iş Ve Memur-sen 1 Mayıs’ı Konya’da Kutlayacak

Hak-iş Ve Memur-sen 1 Mayıs’ı Konya’da Kutlayacak

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ile Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i ziyaret ederek Konya’da yapılacak 1 Mayıs kutlamaları hakkında bilgi verdi....

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ile Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i ziyaret ederek Konya’da yapılacak 1 Mayıs kutlamaları hakkında bilgi verdi.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ile Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i ziyaret etti. Hak-İş ve Memur-Sen olarak, Hazreti Mevlana’nın şehri, medeniyet başkenti Konya’da, aslına uygun 1 Mayıs etkinliği gerçekleştireceklerini belirten Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Konya’dan Türkiye’ye ve dünyaya mesaj vermek istediklerini söyledi. 1 Mayıs’ın kaos, çatışma ve gerginlik ile anılmaması gerektiğini dile getiren Arslan, 1 Mayıs’ı kavgaya değil şölene dönüştürmek istediklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de Hak-İş ve Memur-Sen’in 1 Mayıs’ta Konya Şehir Meydanı’nda düzenleyecekleri Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlamalarına ev sahibi yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Konyalıları ve tüm çalışanları kutlamalara davet eden Başkan Akyürek, “1 Mayıs’ın, hakların korunması ve gündem yapılmasıyla birlikte barış içinde, kardeşlik içinde kutlanması ve Konya’dan dünyaya bu mesajın verilmesi çok önemli. Hayırlara vesile olsun” dedi.

haberfark.net

Bu haber toplam 1230 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya