Hakan Doğan Suskunluğunu Bozmaya Hazırlanıyor!

Hakan Doğan Suskunluğunu Bozmaya Hazırlanıyor!

Aksarayspor’da Pazar günü oynanacak Çanakkale Dardanel maçı öncesinde takımın en büyük gol silahı hiç şüphesiz Hakan Doğan olacak.

Siyah beyazlılarda attığı 5 golle takımın en golcü ismi olan Hakan Doğan ikinci devre Sivas Dört Eylül maçından bu yana yaşadığı  8 haftalık gol hasretine de  Pazar günü son vermeye hazırlanıyor. Taraftarın gol umudu olan Hakan Doğan  Pazar günü  Çanakkale ağlarını sarsacağına dair taraftarına söz vererek takımında sahadan galibiyetle ayrılacağına inancının tam olduğunu kaydetti.

 ligde kalan 3 maçın kendileri için  çokkritik olduğunu ve asla puan kaybına tahammülleri olmadığını hatırlatarak zor süreç içerisinegirdiklerini ve Çanakkale maçının da kazanmaktan başak çareleri olmadığını söyledi.  Taraftarın gol beklentilerine cevap vereceğini ve maça çok iyi  hazırlandığının altını çizerek haftalardır yaşadığı suskunluğu bozarak  patlama yapacağını ve bütün taraftarların kritik maçta tribünlerini doldurarak  takım arkadaşlarına tam  ders vermelerini istedi. haberfark.net

Bu haber toplam 1239 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.