Hakemler Can yakmaya erken başladı, “Eskilgücü’ Braga Tarifesi!”

Hakemler Can yakmaya erken başladı, “Eskilgücü’ Braga Tarifesi!”

2016-2017 Aksaray amatör liginde B grubunda mücadele eden Eskilgücü spor il maçında skandal kararlarının neticesinde 9 kişi ile Aksaray 1989 3-2 ile boyun eğdi.

2016-2017 Aksaray amatör liginde B grubunda mücadelesinde Aksaray 1989 ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesiz çıkmaz iken ilk yarı 0-0 lık eşitlikle sonuçlandı.

HAKEM 2. YARIYA HIZLI BAŞLADI!

İkinci yarıya hakem hızlı başlayarak 53 dakikada Rıdvan Aygün’ü oyundan atarak Eskilgücünü 10 kişi bıraktı. Neticesinde 60. Dakikada Aksaray 1989’un golü geldi. Golden sonra Eskilgücü ataklarını sıklaştırdı. 63. Dakikada hakem tekrar devreye girerek Eskilgücü’nün en önemli ve En etkili oyuncularından Hacı Özkan’ı oyundan atarak Eskilgücünü 9 kişi bıraktı.

ESKİLGÜCÜ YILMADI;

Eskilgücü hakemin bu kararına karşın daha da mücadele ederek 70. Dakikada Mevlüt Noyan ile durumu 1-1 getirdi. Eskilgücü coşkulu oyununu sürdürdü.

HAKEM MAÇA 7 DAKİKA UZATMA VERDİ

Aksaray 89 dakika 90’ı gösterdiğinde 2-1 öne geçti. Eskilgücü baskısını artırdı. 90+3’de tekrar Adem Özkan ile durumu 2-2 getirdi. 90+7 de aksaray 89 durumu 3-2 getiren golü atarak hakem maçı bitirdi.

TARAFTAR AYAKLANDI

Bir grup Eskilgücülü taraftar Hakemin yanlı yönetimi karşısında bir il takımının hakemlere ihtiyacı yok amaç Spor’u geliştirmek mi yoksa İlçe takımları ile masraf yaptırarak gönül eğlendirmek mi? Eskilgücü ’nün haklarının savunulması konusunda Eskil ilçe yönetimini ve siyasilerimizi göreve davet ettiklerini ifade ettiler.

Eskilgücüspor gelecek maçta kendi sahasında Yeşilovaspor ile karşı karşıya gelecek.

Eskilgücüspor’un rakipleri:

1 ESKİLGÜCÜSPOR
2 AKSARAY 1989
3 SULTANHANI 
4 BAĞLIKAYA
5 İL ÖZEL İDARE
6 YEŞİLOVA
7 GÜLAĞAÇ
8 SELİMİYE

Bu haber toplam 2022 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.