Hakkari’de evinde ölü bulunan doktor Konya’da toprağa verildi

Hakkari’de evinde ölü bulunan doktor Konya’da toprağa verildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki evinde başına poşet geçirilmiş halde ölü bulunan 25 yaşındaki Dr. Pevrul Tana, memleketi Konya'nın Emirgazi ilçesinde...

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki evinde başına poşet geçirilmiş halde ölü bulunan 25 yaşındaki Dr. Pevrul Tana, memleketi Konya'nın Emirgazi ilçesinde toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Şemdinli ilçesindeki sağlık ocağında aile hekimi olarak görev yapan 25 yaşındaki Dr. Pevrul Tana, memleketi Konya'ya gitmek için izne ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Dr. Pevrul Tana'nın oturduğu daireden kötü kokuların gelmeye başlaması üzerine durumdan şüphelenen komşularının haber vermesi üzerine doktorun evine polis sevk edilmişti. Polisin kapıyı kırarak girdiği evde Dr. Pevrul Tana başına poşet geçirilmiş halde ölü olarak bulunmuştu. Evde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Şemdinli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Dr. Pevrul Tana'nın cenazesi işlemlerin ardından ailesine teslim edildikten sonra memleketi Konya'nın Emirgazi ilçesine götürüldü. Tabutu Türk bayrağıyla örtülen Dr. Pevrul Tana'nın cenazesi Merkez Camisinde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Konya'nın Emirgazi ilçesinde yaşayan çiftçi bir ailenin 9 çocuğundan biri olan Pevrul Tana, geçen yıl mezun olduktan sonra ilk görev yeri Şemdinli ilçesinde aile hekimliği yapmaya başlamıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2246 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.