Haydi konuş bakalım heyecanı devam ediyor.

Haydi konuş bakalım heyecanı devam ediyor.

Aksaray Belediyesi ile Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ile bu yıl 5. si düzenlenen Haydi Konuş Bakalım heyecanı ilk tur elemeleri ile devam ediyor.

Münazaraya Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal okul öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Münazara yarışmalarının bu yıl ki ilk tur grup elemeleri Aksaray Ticaret Odası Konferans salonunda 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Somuncu Baba Anadolu Lisesi arasında “Toplum Düzeninin Tesisinde Ceza Mı Ödül Mü Etkilidir?” konu başlığıyla devam etti.

Mikrofonu eline alan gençler hünerlerini sergilemeye başladı.

Münazaranın sonunda jüri üyeleri Yavuz Polat, İbrahim Bektaş ve Yasemin Yenihayat puan değerlendirmelerinin sonucunda tezini en iyi savunan Somuncu Baba Anadolu Lisesi kazanan taraf oldu.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Öğrencileri tek tek tebrik ederek, göstermiş oldukları başarılardan dolayı teşekkür etti. Her seferinde duyduğu heyecanı ve mutluluğu dile getirerek Haydi Konuş Bakalım Münazara yarışmasına katılan tüm okullara teşekkür etti.

Bu haber toplam 2851 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim