Hayırsever işadamı Dr. Ahmet Keleşoğlu mezarı başında anıldı

Hayırsever işadamı Dr. Ahmet Keleşoğlu mezarı başında anıldı

Eğitim gönüllüsü ve hayırsever işadamı merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu, ebediyete intikal edişinin 3'üncü yıl dönümünde Konya'da Musalla Mezarlığında...

Eğitim gönüllüsü ve hayırsever işadamı merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu, ebediyete intikal edişinin 3'üncü yıl dönümünde Konya'da Musalla Mezarlığında bulunan mezarı başında anıldı.

Anma programında konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Dr. Ahmet Keleşoğlu'nun herkes için örnek olduğunu belirtti. Başkan Akyürek, "Rahmetli Ahmet amcamızı, minnetle, şükranla, özlemle anıyoruz. Gençlerimiz için, hepimiz için doğru bir örnekti. Ülkemize ve şehrimizi önemli hizmetlerde bulundu. Kazancını, imkanlarını aynı zamanda hayır hizmetleriyle de taçlandırdı. Şimdi de bu hayırlı çalışmalar sürecini akrabaları, dostları, birlikte çalıştığı kardeşlerimiz devam ettiriyorlar. Yani sadaka-i cariye açısından olaya bakarsak amel defteri açık bir şekilde bundan sonra da vakfının, şirketlerinin yaptığı hayırlı çalışmalarla Ahmet amcamız hayır kazanmaya devam edecek. Bu güzel örnekten hepimizin istifade etmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Muzaffer Şeker de, Ahmet Keleşoğlu'nun bir eğitim gönüllüsü ve hayırsever olarak Türkiye'nin her yerinde gençlerin geleceğini kurtarmaları ve nitelikli insan olmaları için yatırımlar yaptığını belirterek, merhumun verdiği mücadelenin Türk insanının mücadelesinin bir örneği ve başyapıtı sayıldığının altını çizdi.

Dr. Ahmet Keleşoğlu'na Allah'tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, "Kendisi Konyamızın yetiştirdiği önemli insanlardan biridir. Nezaketiyle de Türkiye'ye örnek olmuş bir şahsiyetti. Konya'da birçok hayırlı işte emeği ve katkısı var. Kendisi vefat edeli 3 yıl oldu ama hayırları hala devam ediyor" şeklinde konuştu. Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen ise, Dr. Ahmet Keleşoğlu'nun Konya'ya ve hayır işlerine her zaman önem verdiğini söyledi. Son olarak konuşan Konya Eczacılar Odası Başkanı Adem Açıkgöz ise, Dr. Ahmet Keleşoğlu'nun Konya'ya ve ülkemize yaptığı birçok eserlerle her zaman tüm topluma örnek olmuş bir kişi olacağını söyledi. Konuşmaların ardından edilen dualarla anma programı sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1676 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.