Hemşire İle 2 Polisi Darp Etti, Tutuklandı

Hemşire İle 2 Polisi Darp Etti, Tutuklandı

Konya’nın Yunak ilçesinde, sağlık ocağında görevli bir hemşire ile kendisini gözaltına almak isteyen iki polis memurunu darp eden kişi tutuklandı.Olay Yunak Merkez Hükumet Caddesinde meydana geldi.

Konya’nın Yunak ilçesinde, sağlık ocağında görevli bir hemşire ile kendisini gözaltına almak isteyen iki polis memurunu darp eden kişi tutuklandı.

Olay Yunak Merkez Hükumet Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sağlık ocağında hemşire H.A.(23) görevi esnasında Fakı B. (33) tarafından darp edildiği iddiasıyla polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine şüpheliyi aramaya başlayan polisler Fakı B’ yi bir lokantada yemek yiyeceği esnada yakaladı.

İddiaya göre, zanlı sivil polis memurlarına hakaret ve tehdit ettikten sonra iki polis memurunu darp ederek yaraladı. Yaralanan polis memurlarından birinin burnunda kırık olduğu tespit edildi. Takviye gelen polis ekiplerince yere yatırılarak güçlükle gözaltına alınıp kelepçelenen zanlı Yunak Emniyet Amirliğine götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 1609 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.