Hiç mi görmediniz! 3 kuruşluk beleş çikolata için bir birlerini ezeceklerdi!

Hiç mi görmediniz! 3 kuruşluk beleş çikolata için bir birlerini ezeceklerdi!

Muharrem ayı münasebetiyle Konya'da faaliyet gösteren Asfora alışveriş merkezleri bir programla aşure ikramının yanı sıra çocuklara kola, meyve suyu, çikolata ikram etti.

İşte aşurenin yanında çocuklara çeşitli ikramlarda bulunan Asfora'nın bu ikramlarına büyüklerde sessiz de kalmadı ve nerdeyse bir izdihama sebep olacak görüntüler ortaya çıktı.

Bununla beraber üzücü olan da 3 kuruşluk hediyeler için bir biririne yiyecek yetişkinlerin bu görüntülerin basında haber bulabilmesi için aşurede izdiham şeklinde basına servis edilmesi.

işte o haber....

Konya da Asfora marketlerinin her yıl düzenlediği aşure organizasyonunda bedava yiyecek kapmak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.

Asfora Alışveriş Marketleri, Yönetim Kurulu Başkanı Habib Güngör, bugün muharrem ayı dolayısıyla müşterilerimize ve Konyalı vatandaşlarımıza 20 bin kişiye aşure ikram ettik. dedi.

Aşurenin birlik ve beraberliğin kaynaşması anlamına geldiğini aktaran Güngör, "Bu etkinliği, geleneksel olarak diğer şubelerimizde yapıyoruz. Bu marketimizde de her yıl yapmaya gayret göstereceğiz. Konya da halkımız birlik beraberlik içerisindedir. Bu organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Asfora Alışveriş Marketleri, Muharrem ayı dolayısıyla Konyalı vatandaşlara ve müşterilerine aşure ikram etti. Geleneksel düzenlediği aşure organizasyonunda çocuklara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

Aşure Organizasyonunda bedava dağıtılan çikolata, kola ve diğer yiyecekleri alabilmek için vatandaşları birbirlerini ezdiler. Çocuklara verilen çikolata ve kolaları büyüklerde almak isteyince izdihama neden oldu.

Bu haber toplam 2503 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Konya