Holmen Resmen Torku Konyaspor’da

Holmen Resmen Torku Konyaspor’da

Torku Konyaspor Fenerbahçe’den 1 yıllığına kiraladığı İsveçli orta saha oyucusu Samuel Holmen ile resmi sözleşme imzaladı.Torku Arena Stadyumu’nda düzenlenen imza töreninde Torku Konyaspor İkinci Başk...

Torku Konyaspor Fenerbahçe’den 1 yıllığına kiraladığı İsveçli orta saha oyucusu Samuel Holmen ile resmi sözleşme imzaladı.

Torku Arena Stadyumu’nda düzenlenen imza töreninde Torku Konyaspor İkinci Başkanı Fatih Yılmaz ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar katıldı.

İmza töreninde konuşan Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Holmen’in kendilerine güç katacaklarını söyleyerek, "Bugün burada Türk futbol camiasının yakından tanıdığı Holmen’in Torku Konyaspor’a transferi için birlikteyiz. Kendisi inşallah uzun süre kulübümüze katkı sağlayacaktır” dedi.

İkinci Başkan Fatih Yılmaz, art arda Torku Konyaspor’a transferler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Holmen bugüne kadar oynadığı bütün takımlarda başarıyla mücadele etmiştir. Örnek kişiliği de bizim gönlümüzde taht kurmuştur. Biz daha önceden Holmen’i transfer etmek istemiştik ama kısmet bugüneymiş. Böyle bir önemli oyuncuyu kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Orta sahamız daha da güçlenmiş oldu. Bundan sonra rakiplerimize korku salacağız” diye konuştu.

"UZUN YILLAR BURADA OYNAMAK İSTİYORUM"

Yeni transfer Samuel Holmen, Torku Konyaspor’a transferinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Başka yerlerden de teklifler vardı. Fenerbahçe’yi bekledik ve burayı tercih ettim. Benim için en iyisinin Torku Konyaspor olacağına inanıyorum. Gerçekten uzun yıllar burada oynamak istiyorum. Aykut hocayı önceden tanıyorum. Beni Fenerbahçe’ye kendisi transfer etti. Biz antrenmanlara başlamadan önce Aykut hoca Fenerbahçe’yi bıraktı. Kendisiyle çalışma fırsatı bulamadık. Konyaspor’a yardım etmek için sabırsızlanıyorum. Antrenmanlara çıkmayı 4 gözle bekliyorum” şeklinde konuştu.

Bu sene nasıl bir futbol sergileyeceği yönündeki soru üzerine Holmen, “Türkiye’de beni herkes tanıyor. Bir Messi değilim ama takım oyuncusuyum. Sahaya her zaman kazanmak için çıkarım” diye cevap verdi.

Dün akşam kendisini karşılayan yeşil-beyazlı taraftarlarla ilgili olarak ise Holmen, “Benim için çok sürpriz oldu. Onlarım bu hareketinden dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Holmen, Torku Arena Stadyumu’nun çimlerinde basın mensuplarına yeni formasıyla poz verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1297 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.