İŞKUR Hizmet Noktası ATSO’da!

İŞKUR Hizmet Noktası ATSO’da!

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Aksaray Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlüğü arasında imzalan protokol kapsamında İŞ-KUR, ATSO’da hizmet vermeye başlayacak...

ATSO Hizmet Binasında Hizmet birimlerinde yer alacak olan İŞKUR Hizmet noktasında Odanın görevlendirmiş olduğu bir personel üyelere ve vatandaşlara hizmet verecek.

İŞKUR ile ATSO arasında imzalanan protokolün son derece önemli olduğunun altını çizen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Özellikle Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimiz sanayisinde personel çalıştırmak isteyen işverenlerimiz ile çalışmak isteyen vatandaşlarımızın isteklerine en hızlı şekilde cevap vermek için ilimiz Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlüğü ile protokol imzaladık.

Hizmet noktasında imzalanan protokol kapsamında verilecek olan hizmetler ile birlikte işveren ve iş arayanların isteklerine en iyi şekilde cevap vermeyi planlıyoruz. İŞKUR ve ATSO arasında imzalanan protokolün ilimize adına Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” Dedi.

İmzalanan protokol kapsamında açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Bülent Bekin ise yapmış olduğu Açıklama da; “ Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının görevlendirmiş olduğu bir personeli, İŞKUR Hizmet noktasında İş arayanların kaydını alacak ve güncelleyecek, İş arayanların profiline uygun açık işleri sorgulayacak, iş başvurularını alacak ve yapılan başvuruları takip edecek, İşsizlik Sigortası başvurusu talep dilekçesini sisteme kayıt edecek ve ödeme planlarını sorgulayacak, iş gücü uyum programlarına başvuru yapabilecek ve takiplerini yerine getirecek, işyeri kayıtlarını ve özel sektör işverenin iş gücü talebini alacak ve sonuçlandıracaktır. Dedi. haberfark.net

Bu haber toplam 1296 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.