İsmail Meral, “İnsanlar siyasette yeni yüzler görmek istiyor”

İsmail Meral, “İnsanlar siyasette yeni yüzler görmek istiyor”

Eskil’de Belediye Başkan Aday Adaylığını ilk açıklayan isim olan İsmail Meral, “24 Haziran seçimleri bir kez daha çok net gösterdi ki insanlar siyasette yeni yüzler görmek istiyor.” Dedi.

İşte İsmail Meral’in aday adaylığına ilişkin haberfark.net ve Eskil Gazetesi’ne yaptığı açıklama.

Soru: Belediye başkanlığı adaylık süreciniz devam ediyor mu?

İsmail Meral, “Öncelikle  Tabii AK Parti'nin bir neferi olarak 16 Nisan referandumunun ardından 24 Haziran secimlerinde elimizden gelen gayreti sonuna dek sürdürdük. Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakına hemşehrilerimizin verdiği destek önemliydi. Buradan kendilerine bir kez daha teşekkür ederim. Adaylığımız konusunda ise tabii ki adaylığım devam ediyor Allah'ın izniyle de sonuna kadar da sürecek.”

Soru: AK Parti sizi Eskil Belediye Başkan Adayı göstermezse adaylığınız devam edecek mi?

İsmail Meral, “Bu soruyla çok karşılaşıyorum, ancak varsayımlar üzerine konuşmak istemiyorum. O yüzden bu soruya şimdiden cevap vermeyi çok doğru bulmuyorum. Ben Ak Parti Eskil Belediye Başkanı Aday Adayıyım. Eğer partim beni aday göstermezse oluşacak duruma göre büyüklerim, eş, dost, arkadaş ve akrabalarımla istişare ederek adım atacağım inşallah.”

Soru: Ağabeyiniz Şerafettin Meral’in aday olduğu söyleniyor buna ne diyorsunuz?

İsmail Meral, “Ağabeyimin aday olduğunu kendisinden duymadım. Zaman zaman böyle söylentiler oluyor, ancak ben ağabeyimin aday olacağını tahmin etmiyorum. Yedi sefer adayımız oldu ben ve kardeşlerim otuz beş sene kendisine askerlik yaptık. Ben aday adaylığımı açıklayalı bir buçuk yıl oldu. Ben şuan ondan ağabeylik görevini yapmasını bekliyorum. Eğer aday da olursa kendi kararı ve bunu da sayın Eskil halkımızın takdirine bırakıyorum.”

Soru: Diğer adaylar Niyazi Alçay ve Necati Belgemen için düşünceleriniz nedir?

İsmail Meral, “Önceden başkanlık yapmış arkadaşlarımıza hiçbir şey demiyorum. Birilerini karalayarak bir yerlere varılmaz. Benim fikrim bu isimler 2’şer, 3’er dönem belediye başkanlığı yaptılar. Bu her kişiye nasip olmaz. Bırakırlarsa yeni isimler aday olur. Zaten halkımız da böyle istiyor. Bunun örneğini 24 Haziran seçimlerinde seçmen milletvekilli tercihinde gösterdi. Netice olarak buradan sizlerin aracılığıyla saygı değer eskil halkımıza sonsuz selamlarımı yollar işlerinde başarılar dilerim.” diye konuştu. haberfark.net

Bu haber toplam 5352 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum