İstanbul Öğrenci Servisi

İstanbul Öğrenci Servisi

İstanbul Öğrenci Servisi

İstanbul öğrenci servisi olarak kaliteli servis hizmetleri sunuyoruz. İstanbul'da hizmet sunan pek çok öğrenci servislerinden farklı olarak öğrencilerimizin yüksek motivasyon sağlaması açısından okul idaresi tarafından belirlenen programlar dahilinde tüm öğrenci servis araçlarımızdan DVD sistemi sunuyoruz. Bu sayede öğrencilerimizin okula daha pozitif ve mutlu bir şekilde gitmesine yardımcı oluyoruz. Firmamız okul idaresinin ve öğrencilerin problemlerinin bildirildiği andan itibaren etkili ve kalıcı çözümler üretmeyi ilke edinmiştir. Bu sebeple Tercih Tur İstanbul öğrenci servisi okul idaresi çalışma süreci haricinde öğrencilerimize destek olunabilmesi ve mevcut problemlerin çözümlenebilmesi açısından 3 adet GSM telefonundan 24 saat kesintisiz olarak hizmet sunuyoruz.

Öğrenci Servisi Hizmetimiz Avantajı

Profesyonel öğrenci servisi firması olarak tüm servis araçlarımızda SRC ve psikoteknik eğitimi almış deneyimli ve insan ilişkileri güçlü şoför filomuzu kullanıyoruz. Diğer hizmetlerimizde olduğu gibi öğrenci servis hizmetlerimizde de şoförlerimizi düzenli olarak denetliyor ve olası en küçük bir aksaklıkta anında çözüm üretiyoruz. Personel taşımacılığında olduğu gibi öğrenci servisi hizmetlerimizde de konforlu servis araçlarımızı sunuyoruz. Tercih Tur İstanbul Öğrenci Servisi servis araçlarımızı trafiğe çıkarmadan önce tüm bakımlarını yaptırıyor ve tüm belgelerini eksiksiz olarak tamamlıyoruz. Öğrencilerimizin keyifli bir seyahat süreci geçirmesi açısından okul idaresiyle birlikte hareket ederek görsel eğitim programlarını servis araçlarımıza ilave ediyoruz.

İstanbul'un Birçok Eğitim Merkezlerine Hizmet Sunuyoruz

Kaliteli öğrenci servis hizmetlerimizden ötürü İstanbul'un birçok eğitim kurumları tarafından tercih ediliyoruz. Disiplinli kadromuz ile öğrencilerimizi vaktinde evden alıyoruz ve okul mesai sonrasında vaktinde okuldan alıp eve teslim ediyoruz. Öğrencilerimizi eve teslim etmeden önce velilerimizin gelmesini bekliyoruz ve bu sayede öğrencilerimizi direk ebeveynlerine teslim ediyoruz.

Personel Taşımacılığı

İstanbul genelinden birçok işletmeler tarafından da tercih edildiğimizden personel taşımacılığı hizmetleri de sunuyoruz. Konforlu ve geniş personel servis araçlarımız, tecrübeli personel servis araç sürücülerimiz sayesinde personelleri vaktinde alıp evine vaktinde teslim ediyoruz. Toplam 100 üzeri adet personel aracımız ile günlük olarak 3000 personele taşımacılık hizmetleri sunuyoruz. İstanbul öğrenci servisi hizmetimizde öğrenci taşımacılığında olduğu gibi personel taşımacılığında da en iyi fiyat tarifesi sunuyoruz. Garantili personel taşımacılığı, öğrenci taşımacılığı, V.I.P araç kiralama, tur organizasyonları, temizlik hizmetleri sunduğumuzdan İstanbul'un en köklü firmaları arasında yer alıyoruz. Hizmetlerimiz hakkında merak edilen ayrıntılar için ücretsiz danışma hattımızın aranması rica olunur.

Daha detaylı bilgi için : tercihtur.com.tr web adresini ziyaret edin.

Bu haber toplam 3126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.