İstikrarın Adı: “Tahsin Meral” Üst Üste Girdiği 11’inci Seçimden de Başarıyla Çıktı

İstikrarın Adı: “Tahsin Meral” Üst Üste Girdiği 11’inci Seçimden de Başarıyla Çıktı

Meral’den Teşekkür!

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Bor Pancar Kooperatifinin yönetim kurulu seçiminde, Eskil’den Tahsin Meral yeniden yönetime seçildi.

Yapılan seçimde Aksaray’dan Tahsin Meral, Emin Koçak ve Hacı Hasan Tüzün’ün yanı sıra Bor’dan Orhan Baykal ve Fatih Eriç’in yer aldığı mavi liste 3538 oy alırken, Cengiz Benli, Ramazan Yapılcan, Süleyman Özdil, İsa Çiftçibaşı’nın yanı sıra Nedimbey Koyuncu’nun da yer aldığı sarı liste ise 2441 oy aldı. Rakiplerine 1097 fark atan mavi listede yer alan isimler 4 yıl süreyle görev yapacak.

1988 yılından beri Pankobirlik yönetiminde yer alan ve bu süreçte aralıksız üst üste girdiği 11 seçimden de başarıyla çıkarak güç bir başarıya imza atan Meral, kendisine destek veren, vermeyen herkese teşekkür etti.

 Konuyla ilgili haberfark.net’e açıklama yapan Tahsin Meral, ”Cumartesi günü yapılan S.S. Bor Pancar Kooperatifi (Pankobirlik) yönetim seçiminde, büyük bir farkla Pancar Kooperatifi yönetimine seçildik. Seçimi kazanmamız noktasında, bu başarıya katkı sağlayan Emin Koçak, Hacı Hasan Tüzün, Fatih Eriç ile Orhan Baykal'a ve ekiplerine teşekkür ederim. Bununla birlikte desteklerini esirgemeyen; siyasilere, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, Eskilli çiftçilerimiz başta olmak üzere çiftçi kardeşlerime, akrabalarıma ve tüm dostlarımıza şükranlarımı sunarım. Seçim sonuçlarının tüm çiftçilerimize faydalı ve hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan temenni ediyor ve sevgili hemşehrilerime saygı ve hürmetlerimi sunarım.” dedi.

72564577_799533687167452_1966430336724238336_n.jpg20288-005.jpg

haberfark.net

Bu haber toplam 4070 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum