İstişare yaparak doğru zamanda doğru adımlar atacağız!

İstişare yaparak doğru zamanda doğru adımlar atacağız!

Seçim çalışmalarını Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret edereksürdüren Ak Parti Aksaray Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük, sanayi esnafının büyük ilgisi ile karşılandı.

Aksaray’ın potansiyeli ve Aksaray’ın daha gelişmiş bir olması için yapılması gereken bazı projelerle ilgili sanayi esnafını bilgilendiren Hüseyin Hüyük, “Aksaray’ımızda büyük potansiyel var. Sadece doğru zamanda doğru adımların atılması gerekiyor. Bu doğru adımların atılabilmesi için de siz değerli esnaflarımızın talep ve istekleri bizler için önemli. Sizlerle istişareler yaparak bu adımları atacağız.”dedi.

Yeni Sanayi Sitesi esnaflarının dertlerini dinleyen Hüyük, Aksaray’ın sorun ve ihtiyaçlarını yıllardır Aksaray’a hizmet eden bir vatandaş olarak bildiğini belirterek, bu sorun ve ihtiyaçların giderilmesinde esnafların önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti. Türkiye’de Ak Parti iktidarı ile birlikte çok güzel gelişmelerin olduğunu ve artık Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ifade eden Milletvekili Adayı Hüyük, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan olduğu dönemlerde her platformda ‘Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi değil’ derdi. Evet, Türkiye artık ulusal arenada söz ve güç sahibi olduğunu belirten Hüyük, bizler bunu 2002 öncesi ve sonrası olarak değerlendirdiğimiz zaman çok iyi görüyoruz. Ve altını çizerek söylemek istiyorum. Nasıl Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi değilse, Aksaray’da da hiçbir şey eskisi gibi değil. Aksaray’ımız Ak Parti iktidarı ile önemli gelişme sergiledi. Aksaray’ımızda büyük potansiyel var. Sadece doğru zamanda doğru adımların atılması gerekiyor. Bu doğru adımların atılabilmesi için de siz değerli esnaflarımızın talep ve istekleri bizler için önemli. Sizlerle istişareler yaparak bu adımları atacağız.” şeklinde konuştu.

haberfark.net

Bu haber toplam 1373 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.