Kalkan Kiralık Villa

Kalkan Kiralık Villa

Rutin tatillerden sıkıldıysanız aradığınız değişimin adresi Kalkan da. Kiraladığınız süre boyunca sadece size ait villa ve havuz sistemimiz ile hizmetinizdeyiz. Muazzam manzaralı villalarımız rutin tatil ezberlerini bozacak.

Neden Kalkan?

Kalkan Antalya'nın batısında, Kaş ilçesine bağlı bulunan bir beldedir. Beyaz duvarlı evleri ve mimarisiyle meşhur olan bu belde 1920'li yıllardan mübadeleye kadar Kalamaki adı ile anılmış antik bir Rum balıkçı köyü. O dönemlerden kalan kilise bugün cami olarak restore edilerek hizmete açılmıştır. Antalya-Fethiye arasında bulunan Kalkan ve çevrelerinde 3000 yıl öncesinden Likya Uygarlığı'nın dönemine dair şehir kalıntıları ve yerleşimler görülmektedir. Kalkan hakkında bundan 150-200 sene öncesinde Meis adlı Yunan adasından gelen tüccarlar tarafından kurulduğu rivayetleri vardır. Tarih boyunca güvenilir bir liman olmakla beraber, günümüze kadar ulaşım zorluğunun etkisi ile de çevre ilçeler de olduğu gibi canlılık kazanamamış ve kendisini korumuştur.

Son zamanlarda özellikle İngiliz turistlerin ilgi odağı konumundadır. İngilizler'in çoğunlukta olduğu yoğun bir nüfus Kalkan'a yerleşmiştir. Bu gelişmelere rağmen, Kalkan'ın yaslandığı dağlara doğru yayılan kent eski dokusu bulunan bölüm korunabilmiştir. Belde içerisinde ki deniz taşlıktır. Ancak 13 km uzaklıkta bulunan Patara plajı sığ Denizli kumsalı ile alternatif oluşturabilir. Ayrıca mavi bayrak ödülü almaya hak kazanan temiz ve güzel bir koydur.

Balayı Çiftlerine Özel Kiralık Villalar

Antalya’nın Kalkan ve Kaş bölgeleri balayı çiftleri içinde en çok tercih edilen bölgeler arasındadır. Gerek doğası, gerek manzarası ve gerek havasıyla balayını özel kılmak isteyen çiftler için Kaş balayı villası ya da Kalkan balayı villası seçeneklerini Tatil Villası web adresimiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Mükemmel bir ambiyansa ve konsepte sahip Kaş balayı villası ve Kalkan balayı villası seçeneklerinde villa içerisinde havuz, şezlong, temizlikçi gibi birçok da özellik bulunmaktadır.

Muhafazakar çiftler için balayı konseptinin yanı sıra Muhafazakar villa Kaş ve Muhafazakar villa Kalkan seçenekleri de bulunduğunu bildirmek isteriz. Korunaklı muhafazakar villaları incelemek için ve fiyatları hakkında bilgi alabilmek için Tatil Villası’nı ziyaret ediniz.

Kalkan’da Villa Nasıl Kiralanır?

Bu muazzam tatil bölgesinde yoğunluk fazla olduğu için erken rezervasyon ile uygun fiyatlarda kiralama yapmanız sizlere avantaj sağlayacaktır. Dilerseniz internet üzerinden online olarak ya da telefon ile rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tatilvillasi.com.tr sitemizde Kalkan balayı villaları, Kaş balayı villaları, muhafazakar villa seçenekleri için tüm bütçeler için uygun seçeneklerimiz mevcuttur. Kiralama anında ve sonrasında 7 gün 24 saat profesyonel ekibimiz ile destek hizmetimiz mevcuttur. Ayrıca hizmetlerimizin içerisinde hava limanı transferleri, hava alanı araç teslimatı, araç kiralama, bakıcı, temizlikçi ve günübirlik özel turlarımız bulunmaktadır. Ayrıca isterseniz kiralama ve tüm hizmetleri kapsayan tatil paketlerimizi de sunuyoruz.

Tüm villa seçeneklerimize web sitemiz üzerinden, villaların görsellerine ulaşarak tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi ve balayı tipleri için Tatil Villası web adresini ziyaret edin! : www.tatilvillasi.com.tr

Bu haber toplam 1251 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.