Kampa - Yerli Tesisat, Radyatör ve Petek Temizleme Makinaları

Kampa - Yerli Tesisat, Radyatör ve Petek Temizleme Makinaları

Evlerde ve iş yerlerinde ısınma ihtiyaçlarının giderilebilmesi için kalorifer ve kombi sistemleri kullanılmaktadır.

Isınma ihtiyaçlarının sağlıklı olarak karşılanabilmesi için kurulu bulunan tesisatın ve peteklerin temizliğinin yapılması gerekiyor. Kampa havalandırma ve sulama sistemleri firması petek temizleme makineleri ile radyatör sistemi ve tüm tesisatların detaylı temizlenmesini sağlıyorlar.

Detaylı Temizleme

Tesisat temizleme makinası satışlarını yapan kampa firması binalardaki tesisat yapılarının temizlenmesini sağlıyorlar. Makinalarda kullanılan kimyasallar ile tesisat boruları içerisinde oluşan kireç ve tortuların tamamen temizlenmesini sağlıyorlar. Bu işlemlerin düşük maliyetlerle yapılarak, yüksek derecede ısı elde edilmesini sağlıyorlar. Online olarak hizmet verdikleri için müşterileri temizleme makinelerini uygun fiyat seçenekleri ile satın alabiliyorlar.

Petek Temizliğinin Önemi

Ülkemiz genelinde doğalgaz kullanımının artmasıyla birlikte evlerde kalorifer petek sistemleri kullanılmaya başlanmıştır. Isı verimliliğinin artırılabilmesi için petek temizliği önem kazanmaya başlamıştır. Kullanılan ve uzun süre temizliği yapılmayan petekler içerisinde, çeşitli tortuların oluşması ile tıkanmalar meydana gelecektir. Oluşan tıkanmalar, sıcak su dolaşımını engelleyecek ve ortamın ısınmasını engelleyecektir. Petek temizliği daha iyi ısı elde edilmesini ve yakıt tasarrufu sağlayacaktır.

Ürün Çeşitleri

Kampa firmasının ürünlerinin satışını yaptığı online sitesinde, ürünleri için farklı kategoriler yer alıyor. Petek temizleme makinası kategori bölümünde çeşitli makineler yer alıyor.

Sitede yer alan petek temizleme makineleri şunlardır;

  • Kombi radyatör petek temizleme makinesi
  • Kompresörlü petek temizleme makinesi
  • Oto radyatör temizleme makinesi
  • Petek temizleme kimyasalları
  • Yedek parçalar

Müşterileri site üzerinden bu ürünleri seçerek online olarak satın alabiliyor ve ürünlerinin kendilerine kargo ile gönderilmesini sağlayabiliyorlar. Tesisat temizleme makinası ürünlerinin yanı sıra kimyasal temizleyicileri de web site üzerinden online olarak sipariş verebilirsiniz.

Petek Temizleme Nasıl Yapılır?

Kampa firması tarafından satışı yapılan temizleme makineleri ve kimyasalları ile petekler en iyi şekilde temizlenebilecektir. Petek temizleme işlemlerinde, temizleme makineleri tesisata bağlanır ve tesisat içerisine 3 -4 bar basıncında kimyasal karıştırılmış sıvı verilir. Bu sıvı tüm tesisat içerisinde dolaşarak oluşan ya da oluşmaya başlayan kireç ve tortu durumlarını sökerek temizlemeye başlayacaktır. Basıncın yüksek olması daha iyi temizlik değildir. Önemli olan tesisat yapısına göre uygun basınç ayarının yapılabilmesidir. Bu hem daha iyi temizlik yapacak hem de tesisata zarar vermeyecektir.

Tüm radyatör, tesisat ve petek temizleme makinası ürünlerini incelemek için www.kampa.com.tr  web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber toplam 1416 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi