Kaptan Emrehan, Her maç bizim için final!

Kaptan Emrehan, Her maç bizim için final!

Aksarayspor’da 23. hafta oynanan Sivas Dört Eylül maçında kaptan Emrehan ceylan kurtarışlarıyla takımına hayat verdi.

Maç öncesinde  2 farklı duygu ile maça çıkan tecrübeli eldiven Emrehan Ceylan doğduğu büyüdüğü kentin takımı Sivas Dört Eylülspor’a rakip olurken, zor günler geçiren ve forma giydiği  Aksarayspor’un dirilişi için zor bir sınava çıktı. Ancak  yılların tecrübesi  maçın başında Sivas ataklarında kalesinde devleşti.

Rakibin geliştirdiği ataklarda kanatlardan ve cepheden gelen  Sivas tehlikelerinde  kritik kurtarışlar ile alınan  galibiyetin en büyük mimarı oldu.  

Siyah beyazlılarda takımın lideri olan tecrübeli eldiven, genç futbolcuları saha için sık sık yönlendirecek hem cesaretlendirdi hem de yüreklendirdi. sıcak kanlı tavırları yapıcı yaklaşımı ve kalesinde  duruşu ile bütün siyah beyazlı futbolseverlerin  sevgisini kazanan  Emrehan Ceylan  maç sonunda taraftarlardan bol bol alkış aldı. Siyah beyazlıların başarılı kalecisi ve geminin kaptanı Emrehan  Ceylan; haklı bir galibiyet aldık. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Ama Sivas maçı geride kaldı. Şimdi önümüzde Arsin maçı var. Bir maçı kazanmamız ile ligde kalmayı garantilemedik.  Her   hafta  kritik maçlar oynayacağız. Bizim için her maç final. Onun için devamlılığımız ve  çıkışımızı göstermemiz gerekiyor. Arsin maçını da kazanıp  Sivas galibiyetimizi taçlandırmalıyız. Genç bir ekibiz.  Takım olarak  üzerimizdeki galibiyet alamamanın baskısını attık.   Aksarayspor’u ligde bırakacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü biz takım olarak inanıyoruz . taraftarımızın bize olan desteğini ve bağlılıklarını bizlerde onları maçlar kazanarak mutlu edeceğiz. dedi.

haberfark.net

Bu haber toplam 1157 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.