Karamercan: "Şehrimiz Adına Gayret İçerisinde Olmalıyız"

Karamercan: "Şehrimiz Adına Gayret İçerisinde Olmalıyız"

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Konya’yı 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti ilan etmesinin sevindirici bir gelişme oldu.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Konya’yı 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti ilan etmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu belirterek, “Hep birlikte bunu fırsat bilip şehrimiz adına gayret içerisinde olmalıyız" dedi.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Konya’nın uluslararası platformlarda, program ve toplantılarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını ifade ederek, “Konya’nın İslam Dünyası Turizm Başkenti seçilmesi tüm Konyalıları olduğu kadar en çok da esnafları sevindirdi. Konya’mızda yıl boyunca yapılacak etkinlik ve programlar vesilesiyle şehrimize çok sayıda yabancı konuk gelecek ve gelen misafirler konaklamadan tutun, lokanta, turistik eşya, taksi ve birçok sektörden alışveriş yapacak. Bu da Konya ekonomimizi ve esnaflarımızı kalkındıracak. Hep birlikte bu durumu fırsat bilip şehrimiz adına gayret içerisinde olmalıyız. Esnaf ve sanatkarlarımızın da konuyla ilgili duyarlılık göstermelerini ve şehrimize gelecek yerli ve yabancı konukları en iyi şekilde ağırlamalarını istiyorum. Şehrimizde yapılacak organizasyonlardan yüzümüzün akıyla çıkarsak bu sayede Konya, adını tarihe altın harflerle yazdırır ve iz bırakır" dedi.

KONESOB Başkanı Karamercan, “Konya’nın İslam Dünyası Turizm Başkenti seçilmesi ve düzenlenecek olan programlarla ilgili çalışmalarda emeği geçen hemşehrimiz ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Konya Valimiz Muammer Erol’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek’e, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Mustafa Çıpan ve tüm emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. haberfark.net

Bu haber toplam 1614 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.